![]() |
Kefen Hırsızı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kefen HırsızıOsmanlı zamanı ![]() ![]() Hemen her camide allah dostları ![]() ![]() ![]() ![]() Yine böyle bir sohbet ortamında bir camide hoca efendi konuşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adam neden peçe takar ki? Erkek olduğu belli gür sakalı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adamın odasına götürülmesini tembihliyor ![]() ![]() Neyse sohbet bitiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namahrem değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca ısrar edince başını öne eğerek açıyor yüzünü ![]() ![]() ![]() Adamın yüzünde beş parmağıda belli bir tokat izi ![]() Bu izi bir insana ne kadar hızlı vurursanız vurun çıkaramazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam susuyor hoca diretiyor sonunda adam anlatıyor ![]() ![]() Mevla anlattırıyor ki belkide yüzyıllar sonra bizede ulaşıyor bu dehşet ![]() ![]() ![]() ![]() Adam ben kefen soyucusuyum diyor ![]() ![]() ![]() ![]() mezarlarda cenaze beklerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onuda aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kefen daha ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi hoca şaşkın ![]() ![]() Bir kadının iki örtüsü vardır ![]() ![]() allah kabirde bile namahreme göstermiyor dostunu ![]() ![]() ![]() Ya şimdiki canlı çıplaklar ![]() Her neyse beni kahreden olay bundan sonra başlıyor ![]() Hocanın mektubunu alan şeyhi karşılık olarak bir mektup gönderiyor ve bir soru soruyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç mezar soydun ![]() ![]() Adam düşünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada yazı uzun oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Kuranın anayasa olduğu padişahların evliya olduğu her mahallesinde allah dostlarının bulunduğu,tv melanetinin ![]() ![]() ![]() ![]() Adam devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu üç bin ölünün %90 ı (cübbelinin ağzından %90 çıkınca ben içimden sağa dönüktü osmanlı zamanı islam zamanı peki şimdi ne kadar acaba diye bir şey sölicek diye geçirdim bir an) sola dönüktü deyince şok oldum ![]() ![]() ![]() ![]() %90 ı sola dönüktü ![]() ![]() şimdi deyin banaki osmanlı zamanı durum buysa şimdiki ahval ne ola ![]() Bir hacı annemiz var ![]() ![]() Allah diyerek canın çıksın ![]() ![]() Nice alimler ölümün dehşetinden kaybettiler ![]() ![]() ![]() şimdi bilmece ![]() ![]() Bu bilmecenin cevabı nasıl olursa olsun farketmez ![]() o zamandan beridir araştırırım ![]() ![]() ![]() Bilen varmı allah aşkına söylesin ![]() Alimlerin bile kaybedebildiği bu hayattan sonsuz aleme tevhidle gitmenin garantisi nedir ????? |
![]() |
![]() |
|