Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işten, kovuldu, makyajı, yüzünden

Makyajı Yüzünden İşten Kovuldu

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Makyajı Yüzünden İşten Kovuldu

Makyajı yüzünden işten kovuldu

İngiltere’de bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan kadın yaptığı sıra dışı makyaj yüzünden işten kovuldu Şirketine dava açmaya hazırlanan kadına göre “makyajı” sadece bir bahane

İngiltere’nin Cambridge şehrinde yaşayan Francine Siddaway Mısırlı firavunlara bezeyen makyajı yüzünden üç buçuk yıldır görev yaptığı hastanedeki işinden kovuldu

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Siddaway hastanenin bugünlerde işçi çıkarmaya gittiğini ve bir çok çalışanının işine son verdiğini söylerken kendisini de kovmak için makyajını bahane ettiklerini belirtti

28 yaşındaki Siddaway şöyle konuştu: “Kimse için görüntümü değiştirmeyeceğim Makyajım benim zırhım Bu şekilde kendimi rahat hissediyorum

Yöneticiler makyajımı rahatsız edici buluyorlarmış Hastanedeki herkes bana iltifat ederken nasıl böyle bir şey düşünüyorlar anlamıyorum

Hastane yetkilileri Siddaway’i “Mantıklı bir uyarıya rağmen istenilen davranışı sergilemeyi reddettiği” için kovduklarını bildirdi

Siddaway haklarını aramak için mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor

ntvmsnbc

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com