![]() |
Okumanızı Tavsiye Ederim :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okumanızı Tavsiye Ederim :)Allah Eşeği Yarattı Ve Ona Dedi : -Sen Bir Eşeksin ![]() ![]() -Sabahtan Akşama Kadar Yorulmadan Çalışacaksın Ve Ağır Yükleri Sırtında Taşıyacaksın ![]() ![]() -Ot Yiyeceksin, Az Akıllı Olacaksın ve 50 Yıl Yaşayacaksın ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşek Cevap Verdi : - 30 Yıldan Fazla Verme!!! Ve Öyle Oldu ![]() ![]() ![]() Sonra Allah Köpeği Yarattı; Ve Ona Dediki: Sen Köpeksin -İnsanların Mallarını Koruyacaksın ![]() ![]() -İnsanlardan Geriye Kalanları, Artıkları Yiyeceksin ve 25 Yıl Yaşayacaksın! Köpek Cevap Verdi: -Böyle Yaşamak Çok Fazla Bana 10 Yıl Ver Yeter ![]() Ve Öyle Oldu ![]() ![]() ![]() Daha Sonra Allah Maymunu Yarattı; Ve Ona Dediki: -Sen Bir Maymunsun Ağaçtan Ağaca Sallanacak Ve Bir Aptal Gibi Dolaşacaksın ![]() -İnsanları Eylendireceksin Ve 20 Yıl Yaşayacaksın! Maymun Cevap Verdi: -İnsanların Palyoçosu Olarak 20 Yıl Çok Fazla Bana 10 Yıldan Fazla Verme Ve Öyle Oldu ![]() ![]() ![]() Ve Sonunda Allah İnsanı Yarattı ![]() ![]() ![]() Ve Ona Dediki; -Sen İnsansın, Dünyada Düşünen Tek Canlı olacaksın ![]() -Diğer Yaratılmışlara Zekanı Kullanarak Hükmedeceksin ![]() -Dünyayı Yönetecek ve 20 Yıl Yaşayacaksın! İnsan Cevap Verdi: -Allahım İnsan Olmak İçin 20 Yıl Yetmez! -lütfen Bana Eşekten Artan 20 Yılı, -Köpekten Artan 15 Yılı, -Ve Maymundan Artan 10 Yılı Ver ![]() Allah Bunu Kabul Etii ![]() Ve 20 Yıl İnsan Olarak Yaşadı Sonra Evlendi Ve 20 Yıl Eşek Olarak Sabahtan Akşama Kadar Çalıştı Ağır Yükler Taşıdı ![]() Ve Sonra Çocukları Oldu Ve 15 Yıl Köpek Gibi Yaşadı, Evi Korudu ve Aileden Kalanı Yedi ![]() Sonra İlerleyen Yaşında 10 Yıl Maymun Olarak Yaşadı ![]() ![]() ![]() Ve Bugüne Kadar Böyle Geldi : ) |
![]() |
![]() |
|