Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayna, bizizişte, cevabi, doğru, fotoğraf, gerçek, söylüyor

Fotoğraf Mı Doğru Söylüyor Ayna Mı? Hangisi Gerçek Biziz?İşte Cevabi

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fotoğraf Mı Doğru Söylüyor Ayna Mı? Hangisi Gerçek Biziz?İşte Cevabi

Fotoğraf mı Doğru Söylüyor Ayna mı? Hangisi Gerçek Biziz?İşte CEVABI

--------------------------------------------------------------------------------

Bazı insanlar fotoğrafta,kamerada başka aynada başka çıkarTabi insanın aklına şu geliyor acaba diğer insanlar beni aynadaki gibi mi görüyor,fotoğraftaki gibi mi?
Cevabı da şu fotoğraftaki görüntünüze aldanmayın en iyi fotoğraf makinesi bile insan gözünün yanına yaklaşamaz dolayısıyla kameradaki görüntü asıl görüntünüz değildir
Ayrıca insanların %70 inin yüzü asimetriktirYani sağı farklı solu farklıBu durumda aynada gördüğünüz de gerçek haliniz değil,yüzünüzün sağı ve solunu yer değiştirmiş olarak görür insanlar,aynadaki gibi değil

BU DURUMDA HANGİSİ BENİM GERÇEK GÖRÜNTÜM SORUSUNUN CEVABINI İSE DEDİĞİM GİBİ İKİ AYNADAN ELDE EDECEĞİNİZ YANSIMAYLA KARŞILAYABİLİRSİNİZ
Bunun için boyutu farketmeksizin iki aynayı 90 derece açıyla kesiştirin arada kalan görüntü 3şahısların sizi dışardan nasıl gördüğünü net olarak yansıtır
VE BUNU BİLEN İNSAN SAYISI ÇOK AZDIR Göreceği asıl görüntüden sonra hayata küsenler olabilir ama bununla yaşamayı öğrenmelisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com