Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
206lık, boyu, gidemiyor, kız, okuluna, yaşındaki, yüzünden

Henüz 14 Yaşındaki Kız, 2.06'Lık Boyu Yüzünden Okuluna Bile Gidemiyor..!!

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Henüz 14 Yaşındaki Kız, 2.06'Lık Boyu Yüzünden Okuluna Bile Gidemiyor..!!

Brezilya'da yaşayan 14 yaşındaki Elisany Silva, görenleri hayrete düşürüyor
Nadir görülen bir hastalık sebebiyle aşırı geliştiği düşünülen Silva'nın hastalığı ailesinin maddi yetersizlikleri sebebiyle tam olarak teşhis edilemiyor

Amazon'da, Para'da yaşayan Silva, boyu yüzünden okul otobüsünde
oturamadığını bu yüzden okula bile gidemediğini söylüyor ve ekliyor:

"Evin içinde olduğumda da çok zor Bir anlık dikkatsizlikte bile kafamı tavana vurabiliyorum"

Silva, kardeşleri, annesi Ana Maria Silva ve üvey babası Luiz Jorge ile küçük bir evde yaşıyor

Annesi, "Büyümesinin durmasını istiyorum Diğer kızlar gibi olmasını istiyorum Çünkü biliyorum ki kendisini garip hissediyor ve onlar gibi olmak istiyor"
Silva'nın tıbbi durumunu inceleyen bir uzman, aşırı büyümesinin kızın sağlığını da ciddi olarak tehdit ettiğini söylüyor

Yaşıtlarından üç kat hızlı büyüyen Elisany Silva, manken olmak istediğini söylüyor

Kimi internet siteleri küçük kızın bu hayaline ulaşmak üzere olduğunu yazıyor ve Brezilya'da "gelin" kıyafetiyle podyuma çıkacağını bildiriyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com