![]() |
2008 De Bu Kadar Da Olmaz Dedirten Gaflar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2008 De Bu Kadar Da Olmaz Dedirten GaflarZekeriya Beyaz katıldığı televizyon programı ‘Ceviz Kabuğu’nda sunucu Hulki Cevizoğlu’na ‘Sayın Cevizkabuğu’ diye hitap etmişti ![]() ![]() İzzet Yıldızhan: Fransızlar amma kültürlü, ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor ![]() ![]() Ceylan: Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ‘ultrasyondan’ çıktım çok mutluyum ![]() ![]() Asena: Salak olabilirim, aptal asla ![]() ![]() MUHABİR: NEFİSE, SOMALİ'NİN BAŞKENTİ NERESİDİR? NEFİSE KARATAY: BU KONUDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM! ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Birand, haber bültenini sunarken Mardin Midyat'ta kaçırılan rahiple ilgili son gelişmeleri duyuruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() BUGÜN 10 KASIM ATATÜRK'ÜN 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ATATÜRK NE DEMİŞ YURTTA SULH BARIŞTA SULH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAHI SİZE EMANET EDİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MUHABİR: ÖRÜMCEK ADAM'IN ORİJİNAL ADI NEDİR? AYŞE HATUN ÖNAL: SİPİTMEN! ![]() KAMYONLARI SEVİYORUZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARZU YANARDAĞ: UZUN BOYUNLU BİR HAYVAN? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|