![]() |
Düğün Salonunda Ayrıldılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düğün Salonunda Ayrıldılar![]() İzmir'de nikahın ve takı töreninin ardından karısının düğün salonunu terk ettiğini iddia eden koca ile daha 19 yaşında "dul" kaldığını belirten kadın birbirlerine tazminat davası açtı ![]() İzmir'de yaşayan Görkem Ö, avukatı Sabiha Polat aracılığıyla 3 ![]() ![]() kıyılıp takılar takıldıktan yarım saat sonra hiçbir neden yokken düğün salonunu terk ettiğini ve ailesiyle Ankara'ya gittiğini belirtti ![]() Görkem Ö, dilekçesinde şunları kaydetti: "Düğün salonu çevresinde düğüne katılanlarla sohbet ederken bana gelinin fenalaştığını söylediler ![]() ![]() ![]() Bu olayın toplum içindeki erkeklik onur ve gururunu kırdığını, evlilik ilişkisine güveninin zedelendiğini, düğün masrafları nedeniyle büyük borç altına girdiğini ifade eden Görkem Ö, 20 bin lira maddi, 50 bin lira manevi tazminat talebinde bulundu ![]() "TERK ETMEDİM, KOVULDUM" B ![]() ![]() ![]() 19 yaşında bir gün dahi fiilen evli kalmamasına rağmen "dul" kaldığını söyleyen B ![]() ![]() Dava süresince 500 lira tedbir nafakası bağlanmasını isteyen B ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|