3 Yaşındaki Çocuk Ölümden Sonrasını Anlattı. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
3 Yaşındaki Çocuk Ölümden Sonrasını Anlattı.Tıbben öldüğü açıklanan üç yaşındaki çocuk saatler sonra kendine geldiğinde öbür dünyada büyükannesi ile karşılaştığını söyledi![]() 3 yaşındaki Çocuk Ölümden Sonrasını Anlattı ![]() Almanya'da büyükbabasının bahçesinde oynarken bir göle düşen üç yaşındaki Paul daha sonra olanlar ile herkesi hayrete düşürdü![]() Büyükbabası onu suyun içinden çıkardığında nefes almayan küçük çocuk hemen helikopterle hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındı![]() Hayatını kurtarmak için uğraşan doktorlar tam üç saat 18 dakika sonra tekrar kalbinin atmasını sağlamayı başardılar![]() Klinik yöneticisi Prof Dr Lothar Schweigerer "Buna benzer bir şeyi hiç yaşamadım Onun yaşındaki çocuklar suyun altında sadece birkaç dakika kalsalar da yaşama dönemiyorlar " açıklamasını yaptı![]() Ancak Paul'un doktorları ve ailesini şaşırtması bununla kalmadı ![]() Paul hayata dönmesinin ardından hastanedeki yatağında ailesine " Cennette Büyükanne Emmi ile birlikteydim Bana hemen aşağıya dönmem gerektiğini söyledi" dedi![]() |
|
|
|