Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
böylesi, intikamın

İntikamın Böylesi

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İntikamın Böylesi

Eşinden intikamını almak için öyle bir plan uyguladı ki görenler şoka girdi

İngiliz işadamı Gerald Mellin, 2002'de evlendiği eşi, güzellik uzmanı Mirrielle'den 2007'de boşandı Ancak mahkeme kararıyla hem nafaka ödemeye, hem de muhteşem villalarından birini eski eşine vermek zorunda kaldı

Eski eşinden intikam almak için bir yıldır plan yaptığı anlaşılan, solaryum ve güzellik salonları zinciri sahibi Gerald Mellin, sonunda planını uyguladı

Önce, serveti eski eşine kalmasın diye işlerini bilerek bozdu ve borçlandı Borçlarını da ödemedi Ardından planın en can alıcı noktasını uygulamaya koydu

Aston Martin marka spor arabasına atlayıp, kenarlarında ağaçların bulunduğu bir yola girdi Bir yerde durdu ve arabadan indi Yanında getirdiği sağlam ipi bir ağaca bağladı İpin öbür ucunu imlek yapıp kendi boynuna geçirdi ve arabasına binip gaza bastı

Birkaç metre sonra kafası koparak ölen Mellin'in bu yaptığına şahit olan yoldaki diğer sürücüler şoka girdi Bir korku filminin en dehşet sahnesini bile sollayan olayın tanıkları, gelen ambülanslardaki sağlık görevlilerinden yardım aldı Bazı sürücüler, yola devam edmeyecek durumdaydı Özellikle Alison Anniah isimli kadın sürücü "Gözlerimin önünde kafası koptu Gözlerime inanamadım O andan sonra gözlerimi kapattığım anda olayı yeniden yaşıyorum, geceleri kabuslar görerek uyanıyorum Uykusuzluk başladı ve psikolojik destek almak zorundayım" dedi

Gerald Mellin'in cebinden ise bir not çıktı Polis henüz bu konuda bir açıklama yapmadı

ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com