|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
450, en şişman, hedef, içerisinde, iki, istiyor, kilo, olmak, yıl |
![]() |
&Quot;En Şişman&Quot; Olmak İstiyor...! Hedef İki Yıl İçerisinde 450 Kilo Olmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;En Şişman&Quot; Olmak İstiyor...! Hedef İki Yıl İçerisinde 450 Kilo OlmakAmerika'da yaşayan 42 yaşındaki Donna Simpson, iki yıl içerisinde 450 kilo olmak istiyor ![]() Bu amacına ulaşmak için günde 12 bin kalorilik bir diyet uygulayan Simpson, sağlığının yerinde olduğu konusunda ısrar etse de, market alışverişine çıkarken özel bir tekerlekli sandalye kullanıyor ![]() "Favori yemeğim sushi, bir oturuşta tam 70 büyük parça yiyebiliyorum" diyen Simpson, "Tatlıları da çok seviyorum, en sevdiğimse donutlar" sözleriyle "iştahını" açıklıyor ![]() XXXXXXXL (evet, tam yedi X) giysiler giyen bir çocuk annesi kadın, olabildiğince çok aburcubur yiyip, olabildiğince az hareket ediyor ![]() Şimdiden Guinness Rekorlar Kitabı'na "dünyanın en şişman annesi" olarak giren Simpson, 2007 yılında 241 kiloyken doğum yaptı ![]() Kızının riskli doğumu esnasında tam 30 görevlinin çalışması gerekti ![]() Şu anda sadece altı metre yürüdükten sonra, oturup dinlenme ihtiyacı duyan kadın, "450 kilo olmak istiyorum" diyor ve ekliyor: "Ancak zor olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simpson'ın erkek arkadaşı 49 yaşındaki Philippe de, daha fazla yemek yemesi için ona "destek" oluyor ![]() Philippe, şişman insanlar için kurulmuş internet sitesinde Donna'yla tanışmış ![]() Donna, Philippe sadece 68 kilogram ağırlığında olsa da, kendisinin kilo almasını çok sevdiğini söylüyor ![]() Hedefine ulaşmak için günde 12 bin kalori alan Donna (ortalama bir kadın, günde ancak 2 bin kalori alabilir), yemek için haftada 750 dolar harcıyor ![]() Donna'nın geliriniyse, kurduğu internet sitesi sağlıyor ![]() Bu siteye üye olan erkekler, onu yemek yerken izlemek için para veriyorlar ![]() Donna bu durumu şöyle açıklıyor: "Ben yemek yemeye, insanlar da ben yerken izlemeye bayılıyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|