Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çelik, dedikodu, getirdi, tarakla, ölüm

Dedikodu Çelik Tarakla Ölüm Getirdi

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dedikodu Çelik Tarakla Ölüm Getirdi

Dedikodu çelik tarakla ölüm getirdi

İngiltere’de 15 yaşında bir kız, hakkında dedikodu yapan arkadaşının ölümüne neden oldu

İngiltere’de 15 yaşında bir kız, hakkında dedikodu yapan arkadaşının ölümüne neden oldu Zanlı avukatının suçlamaları reddettiği davanın, birkaç hafta içinde sonuçlanması bekleniyor

Geçen sene İngiltere’de yaşanan olayda 16 yaşındaki Julie Sheriff, başına aldığı çelik tarak darbeleri nedeniyle ağır yaralandı 19 hafta komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Sheriff’i 15 yaşındaki arkadaşının öldürdüğü görgü tanıkları tarafından tespit edildi

Tanıklara göre; olay günü Julie Sheriff ve 15 yaşındaki zanlı İngiltere'nin başkenti Londra'da Falcon Road’da bir dükkanda karşılaştı

Aralarında geçen tartışma sonrası Julie, zanlının çantasından çıkardığı çelik tarakla başından iki kez darbe aldı ve yere yığıldı

Görgü tanıklarının ifadeleri üzerine zanlı, bir gün sonra evine giderken tutuklandı

İlk önce ifade vermeyi reddeden zanlı, polis sorgusunda, "Julie’yi gördüğümde yanında bir kızın daha olduğunu farkettim Julie’nin geçmişte bana karşı hoş olmayan davranışları vardı Diğer kız elinde bir tarakla bana dogru geliyordu Ben de kendi güvenliğimden endişelendim ve kendimi korumak için ona sapladım Ben bunu yapmasaydım o bana yapacaktı" dedi

Mesajları arasında bir arkadaşını bıçakladığına dair bir itiraf bulunan zanlı, mahkemeye sevkedildi

Bu hafta başlayan davada zanlının avukatı suçlamaları reddetti Davanın birkaç hafta içinde sonuçlanması bekleniyor

ntvmsnbc

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com