1 Kuruşluk Borca 2 Bin Liralık İcra! |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
1 Kuruşluk Borca 2 Bin Liralık İcra!Yıldız'ın karşısına 2 bin 147 lira olarak çıkartıldı Bankalarla işi olanlar dikkat! En ufak bir dikkatsizlik dahi canınızı yakabilir Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kahvehane işleten Galip Yıldız'a olduğu gibi Yıldız'ın 1 kuruşluk borcundan dolayı 2 bin 147 liralık icra takibi başlatıldı 2001 yılındaki ekonomik kriz nedeniyle iflas ettiğini ve o tarihten bugüne kadar hiçbir banka ile ilişkisinin olmadığını söyleyen Yıldız "İcra takibi başlatan bankaya da hiç gitmedim Bu yaşadıklarıma inanamıyorum" dedi 2001'den önce kredi aldığını net olarak hatırlamadığını belirten Yıldızşunları kaydetti: "1 kuruş borcun bu kadar büyük rakama ulaşmasına şaşırdım Zaman aşımına uğraması gerekir mi bilemiyorum 1 kuruşluk borcun 2 bin 147 liraya yükselmesi bende şok etkisi yarattı İkinci bir şoku da hiçbir tebligat yapılmadan icra takibi başlatılmasıyla yaşadım" Bankanın kendi yetkilerini kullanarak çözüm bulmasını isteyen Yıldız icra müdürlüğüne itiraz dilekçesi verdiğini ifade ederken "1 kuruşun icra takibi mi olur?" diye kendisiyle alay edildiğini anlattı Herkesin bu duruma çok şaşırdığını belirten Yıldız "Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum Kahvehanede 25 kuruşa çay satarak bu borcu ödemem mümkün değil" şeklinde konuştu |
|