![]() |
Enteresan Fikirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enteresan Fikirler>Madem okumanın yaşı yok, bırakın da çocukluğumuzu yaşayalım ![]() >"Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp" atasözü, sözlülerde geçerli olsun ![]() >Artık yeni bir kardeş istemiyorum ![]() ![]() >Dersler, biraz daha neşeli hale getirilsin ![]() ![]() >Cetveller daha uzun yapılsın ![]() ![]() >Sınıf başkanının yetkileri azaltılsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >Geç kalınca sınıfa almamak iyi bir uygulama ![]() ![]() ![]() ![]() >Sözlüye kaldırılan öğrencilere "Son arzusunun olup olmadığı" sorulsun ![]() ![]() >Birisi her gün kalemimi ve silgimi aşırıyor ![]() ![]() >Kopya çekerken yakalanınca ya dayak atılsın, ya da sıfır verilsin ![]() ![]() >Dünyadaki aç insanlara yardım yapılsın ![]() ![]() ![]() >Ben bu köşeden öğretmenime seslenmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >Camcılar, çocuklara indirim yapsınlar ![]() ![]() >Test usulü yazılılar çok hoşuma gidiyor ![]() ![]() >Ara sıra velilere de yazılı ve sözlü yapsınlar? Pekiyi almanın o kadar kolay olmadığını öğrensinler ![]() >Ev ödevim varken misafir gelmesin çünkü onların gelmesini bizim öğretmen mazeret kabul etmiyor ![]() >Pazarla pazartesi arasına da bir gün koysunlar ![]() ![]() >Okulda aşı olunacağını önceden haber versinler ![]() ![]() >Babam atari jetonlarının fiyatını bilse, eminim, bana verdiği harçlıktan utanırdı ![]() >Büyükler, biraz anlayışlı olsa, çocuk olmanın tadına doyulmaz ![]() >Akacak kan damarda dursun, saklanan samanların zamanı gelsin |
![]() |
![]() |
|