Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamın, balon, dramı

'Balon Adam'ın Dramı

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

'Balon Adam'ın Dramı

'Balon adam'ın dramı

Chandra Wisnu 33 sene önce eşi Nanik ile evlendiğinde hayatının gayet güzel olduğunu düşünüyordu Genç, yakışıklı ve eğitimli bir adamdı Fakat düğünden sonra işler pek de yolunda gitmedi

Başlarda ensesinde küçük baloncuk gibi yaralar çıkmaya başladığını farketmişti fakat pek üstünde durmamıştı Şu anda 57 yaşında olan talihsiz adam kendini evine kitliyor ve kimsenin onu bu halde görmesini istemiyor

Dışarı çıktığı ender zamanlarda ise 3 kat giyinip güneş gözlüğü takıyor ki çocukları korkutmasın

"İNSANLAR BENDEN KORKUYORLAR"

'Benden hastalık kapacaklarını düşünerek kaçıyorlar ben de onlardan uzak duruyorum Sadece kızımı okuldan almak için evden çıkıyorum' diye de ekliyor

32 yaşına geldiğinde tüm vücudu tümörle kaplı hale gelen Wisnu'nun hayatı şu anda daha da zor 57 yaşındaki adamın tek korkusu diğer çocuklarının da hastalık belirtisi gösteriyor olması Hastalığının özel bir tedavisi bulunmadığı için elinden tek gelen şey beklemek

TLC kanalından hayatının belgeselini yapmak için anlaşan Wisnu çocuklarına yardım etmek için umudunu kaybetmiyor

Milliyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com