Bir gün gezi yapmaya karar verdikBen halil ve ahmet gitmiştikSaat akşam 07:00 idiGezi tam 2 saat sürdüNihayet varmıştık ormana kamp yapmaya karar verdikHemen ilerdede deniz vardı etraf bi anda zifiri karanlık olduBiz daha çadırı bile kurmamıştıkAni bir hızla çadır kurmaya başladık ama etraflarda kimsecikler yoktu bu durum bizi ürkütmüştüHalil arkadaşım denize gidelim mi denizi seyredelim boşver çadırı dediBizde tamam dedik Ahmet çok korkuyorduAralarında cesaretli bendimSonra denizin ortasında köpürcükler oluştuSanki denizin içinde nefes alan vardıBizde merak edip köpüren yere yaklaştıkİçimizden kaçmak geliyordu ama kaçamıyordukBir anda arkalardan bir ses gelmeye başladıBaktık kikimseler gözükmüyorÇoğu insan buranın üç harflliler tarafından lanetlenmiş diyorduO köpüren şeyi çok merak ettikDayanamadım denize daldımDenizin içinde gözlerimi açtımBirde baktım ki bir yavru kediAma elleri kolları bağlıEllerini çözdükVe kedi kaçmaya başladıSanki biri bize doğru yaklaşıyorduBunu hissetmiştimHemen kaçmaya başladıkSonra karşımıza gladyatör giysili baya bi uzun insan dışı yaratık çıktıElinde bıçak satır keser gibi kesici aletler vardı birden iki arkadaşım delirmeye başladıHalil kendini boğmaya çalışıyorduAhmette denizde yüzüyordu sanki olanlardan haberleri yoktuBende gel öldür beni öldüreceksen dedim yaratığa bıçağı bana sağladı ve ben şuurumu kaybettim ve oracıkta öldümSonra bide uyandım neyse ki rüyaymış çok korkmuştumSabah oldu halille ahmeti çağırmaya gittim ama ayleleri hep ağlıyordu sebebini sordum neden ağlıyorsunuz dedim onlarda dedi ki ahmetle halil malesef delirdiGaliba o rüyayı üçümüz aynı anda görmüştükOnlar çok etkilenmiş ben bu duruma çok üzüldüm1 yıldır bakırköydü yatıolar ahmetle halil onları ziyarete gittiğimde beni tanımıyolardu Şuurlarını kaybetmişlerdiBnede korktum tabi ve korkudan daha onları ziyarete gitmedimBu olayda aklımdan ömür boyu çıkmayacaktıAnlattığım olayı gerçekten yaşadım yalan değildir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.