Deneyin Görün Şimdi Bu Oyunu Ciddiye Al Ve Oyun Bozanlık Sakın Yapmaa!!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Deneyin Görün Şimdi Bu Oyunu Ciddiye Al Ve Oyun Bozanlık Sakın Yapmaa!!!!isteyen denesın garip ya bende doğru çıktıŞimdi bu oyunu ciddiye al ve oyun bozanlık sakın yapmaa!!!![Anlaştık mı??] biliyorum biraz sacma ama gusel olmasa emin ol sanada göndermezdimm!!?? Çünkü ben acaipp şaşkınlık içersinde kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunun sonunda güleceksin tabi,eger oyun bozanlık yapmazsann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() =)) onun icin herseyi , sira sira okuman gerekiyo, asagiya bakmak yok, sıra _______sıra___________________________, Oyunun ortasinda korkacaksin belki ,rahat dur ve devam et okumayaa ![]() ![]() ![]() (bir isim yazacak olursan, emin ol ki, o kisiyi taniyorsun) ![]() ![]() ![]() =))))) Bu oyun 3 dakikani alacak onun icin konsantra ol ve sorulari duygularina göre cevaplaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!! !Bana gönderen bu kisinin dileginin, 10 dakika<<<<< sonra gerceklestigini söyledi(yada en fazla 4 gun sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _____________________ HAZIR MISIN ![]() ![]() ???????__________________________________________________ __________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HADİ BAKALIMM![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ BAŞLIYORUZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!!!!! =)))ÖLEYSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eline bir KAĞIT ve bir KALEM alllll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevaplaa vee sakın aşağı bakma sonra pişmaannnn olursunnnn ) hizlica bakma sorulara, yoksa hersey bozulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİİİİ<<<<<<<<< <<<<<<< 1) bir kagida yukardan asagiya 1-11´e kadar numarala 2 ) 1'le 2'nin yanina herangi bir sayi yaz3 ) 3'le 7'nin arkasina degisik isimler yaz ama >> baska bir cinsiyetten![]() unutma, asagiya bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ) 4,5 ve 6nin yanina isimler yaz (mesela aile veyaarkadaslarinin isimlerini) >> 5 ) 8,9,10 ve 11 cinin arkasina tanidigin veye sevdiğin sarki adlarini yaz6 >>>>>>>>>>>Şim di bir DİLEK tut<<<<<<<<<<<< ;<<<<<<<Tuttuysan aşağı in bakalım neler göreceksin????????????????? simdiii gelelim aciklamalara: 1 ) bu oyunu belirli kisilere anlat kac kisiye anlatacagini yazdiginkagitdaki,2 numaranin arkasinda yaziyor ![]() 2 ) 3'ün arakasina yazdigin isim, cok sevdigin biri![]() 3 ) 7'nin arkasina yazdigi isim, sevdigin biri ama araniz olmuyor![]() 4 ) 4'ün arkasinayazdigin isim, kopamadigin biri ![]() 5 ) 5'in arkasina yazdigin isimi cok iyi taniyorsun![]() 6) 6'nin arkasina yazdigin isim, sana sans getiren biri senin ( luckystar'ın)=şans yıldız'ın ![]() ![]() ![]() ![]() =)7 ) 8'n arkasina yazdigin sarki adi, 3 numaradaki kisiyleilgili ![]() 8 ) 9'un arkasına yazdığın sarkı 7 numara içinnn![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ) 10 numaradaki sarki sana cok bagli (ruhun icin iyi geliyo )10 )11'inci sarkı hayatla ilgili dugularını yansıtıyorr![]() ![]() Şimdi bu mesajı 10 değişik kişiye gönderirsen dilediğin DİLEK GERÇEKLEŞECEK ![]() ![]() =)eger yapmazsan iyi olmaz, cünkü tam tersi olur ve 10 yil boyunca şanssızlık yasarsin ![]() kopyala ve gönder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eger 15 den fazla gönderirsen F6 ya bas, cünkü o zaman sevdigin kisinin ismini büyük yazılmış bir şekilde göreceksinnn ![]() ![]() ![]() KORKUNÇ DEĞİL Mİİ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana gelen maıl paylaşım dedım |
|
|
|