![]() |
Fok Öldürme Sporu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fok Öldürme SporuBir hayvanın kafasına vurula vurala öldürülüp kürkünü birkaçtane kokoş için yüzmek ve hayvana eziyet etmenin neresi spor ![]() Norveç ve Kanada yeni bir turizm'e başladı ![]() ![]() Ve buna 'spor' diyorlar ![]() Buna spor mu diyorsuz? Bu bir sporcumu? Neden? Sen bizim tek umudumuzsun! ![]() Bu barbarlık insanlar tarafından yapılmamalı ve engellenmeli! Bize sırtınızı dönmeyin çünkü korunmazısız! ![]() ![]() Bu resimlerin çok üzücü olduğunu biliyorum ve asıl acıyı biz yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() Ve bu çok acıklı ve ŞU ANDA bile Dünya'da olan bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() Neden onları öldürüyoruz? Yaşamaya ve ölmeye kim karar verir/verebilir ki? Bu nasıl bir spor? Biz kimseyi incitmedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen bana ve arkadaşlarıma yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu resimleri izleyip HİÇBİRŞEY yapmamak bencilliktir ![]() ![]() ![]() Lütfen bize yardım edin ![]() ![]() ![]() Lütfen bize yardım edin!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAYVANLARI VE FOK BALIKLARINI ÖLDÜRMEYELİM ![]() ![]() Bunu başkalarına e-mail atarak buna bir dur diyebilir ve başkalarını uyarıp bu gaddarlık ve katilliği önleyebiliriz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|