Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annesi, buzağıyı, emziriyor, hindistannın, kadın, kilchu, köyünde, yaşayan, ölmüş

Hindistan'nın Kilchu Köyünde Yaşayan Bir Kadın Annesi Ölmüş Bir Buzağıyı Emziriyor!

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hindistan'nın Kilchu Köyünde Yaşayan Bir Kadın Annesi Ölmüş Bir Buzağıyı Emziriyor!

Bazı kadınların tüyler ürpertici olarak ifade ettiği süt emzirme Batı'da çok tartışılan bir konu haline gelirken , hiçbirşeyin emzirilen sütün yerini tutamayacağını tutkulu bir şekilde savunan kadınlar da var

Hindistan'nın Kilchu köyünde yaşayan bir kadın annesi ölmüş bir buzağıyı emziriyor!

Buzağı henüz üç günlükken annesi ölünce, Couthi Bai annesiz buzağıyı günde üç dört kez emzirmeye başlamış Couthi Bai ise olanları şöyle anlatıyor;

"Annesi ölünce onu kollarıma aldım ve emzirdim Ona kendi sütümle besledim Annesi öldüğünde çok küçüktü Benim için bir buzağı ile bir bebek arasında fark yok"

Bai'nin buzağısı ise içgüdüsel olarak bu durumu yadırgamamış görünüyor

Bai "Onu günde üç ya da dört kez emzirdim Bir bebeğin ihtiyacı olanla aynı miktar Bazın ona su vermemiz de gerekiyor Yavaş yavaş normal besinlerine geçecek" diyor

46 günlük buzağı Bai nereye gitse onun peşinden gidiyor Hindulara göre inek kutsal bir havyan Bai de "Onu büyütürsem tanrılar memnun olacaktır" diyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com