Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fares, myriam

Myriam Fares

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Myriam Fares

Lübnan'lı şarkıcı ve oyuncudur

3 Mayıs 1983 yılında Güney Lübnan’da küçük bir kasaba olan Kfar Shlil’de dünyaya geldi Lübnan’lı müzisyen ve oyuncudur Rola adında bir kızkardeşi vardır ve ailesi ile yaşamaktadır
Myriam; 3 yaşında bale dersleri almaya başladı ve 9 yaşında Tele-Liban (Al Mawahib Al Saghira) programında oryantel dans yaparak kendini göstermiş oldu Faris, Ulusal Müzik Konservatuarında çalışmış ve dört yıl Müzikoloji okumuştur
16 yaşında, kamu Lübnan şarkı adaylığı için birincilik ödülü kazandı Lübnan Song Festivali’ne katıldı 17’sinde Lübnan ve bölge temsilen «Studio el Fan 2000» müzik yarışmasına katılmıştır ve birincilik getirmiştir
21 yaşında, Music Master International ile ilk albüm anlaşmasınıı yaptı Böylece 23 Ekim 2003’te «Myriam» adında ilk albümünü çıkarmış oldu Onun Hit şarkısı «Ana Wel Souq» için yaptığı müzik video yerel ve kablolu televizyonda yayınlanan en kısa sürede en istek alan şarkılar arasına girmiştir
Faris; bir sonraki klibi için kolları sıvadı Yönetmenliğini Salim El Turk’ün yaptığı «La Tis’alni» onun ikici video çekimi oldu Myriam bu klipte iki farklı karakter canlandırmıştır Myriam; Mısır’daki albüm tanıtım turu sırasında La Tis’alni’deki canlandığı karakter için «En İyi Kadın Sanatçı, Şarkıcı» ödülüne sahip oldu
Myriam; ikinci albümü «Nadini» 15 Eylül 2005’te yayımladı Onun ilk single «Nadini» ve ikinciside «Haelek Rahtak» olmuştur Üçüncü single ise «Waheshni Eih» tir
Myriam; üçüncü albümü «Bet’ Oul Eih» 22 Nisan 2008’de çıkarmıştır Albümün ilk single «Moukana Wein» görücüye çıktı İkinci single «Mouch Ananiya» oldu ve büyük bir hit haline geldi Üçüncü ve dördüncü single «Ayam El Shety» ve «Betrouh» da diğerleri gibi başarılı oldu
2008 yılında Sunsilk (şampuan) ve Freshlook (kontakt lens) için reklamlara yüz olarak seçildi Myriam; Remake of the Rahbani tiyatro oyununun film versiyonu yani «Silina» için ana karakter seçildi Myriam böylelikle ilk oyunculuk deneyimini yaşamış oldu Myriam, ayrıca birçok ünlününde bulunan VEVO adlı müzik cannel'de üyeliği bulunmaktadır Ve ilk arap olma özelliğine sahiptir
Myriam; geçtiğimiz ağustos ayında uzun süredir yapılmayan ve tekrardan yayımlanmaya başlayan "Fawezeer Ramadan" adlı programın açılış sanatcısı olarak anlaşma imzaladı ve adıda "Fawezeer Myriam" oldu Yaklaşık 30 gün boyunca 30 farklı videoya imza attı
  • Yönetmeni: Yahya Saad (Ölüm: 17 Aralık Cuma Türkiye'de bir klip çekimi sırasında feci bir kaza sonucunda hayatını kaybetmiştir)
  • Toplam Bölüm: 30
  • Yazar: 2 Yazar
  • Toplam Çalınan Şarkı: 62
  • Giyilen Giysi Sayısı: 250
  • Giyilen Ayakkabı Sayısı: 250
  • Günlük Çalışma Saati: 20 Saat
  • Videolardaki Karakter Sayısı: 250
  • Toplam Maliyet: 3000000$
  • Ayrıca Myriam video çekimleri sırasında bileğini kırmıştır
  • Bu çekimlerde Myriam yakşalık 2 Milyon Dolar para almıştır artı buna kırık ayak bileğininde maliyeti dahildir
Myriam bu yıl birçok yerde konser vermeye başlamıştır Ve ikinci kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konser vermiştir Ayrıca 64 uluslar arası Cannes Film Festival'ine konuk olmuştur Son zamanlarda Myriam dünya çapındada baya popüler olmuştur Buna örnek olarakta Facebook'taki fan sayfası Neredeyse 1 milyon olmak üzeredir

Albüm Açıklamaları

Myriam(Ana Wel Shoq)

Myriam ( Arabic ;ميريم); (Ana Wel Shog) adıylada bilinir Bu albüm; 21 Ekim 2003 yılında çıktı Ayrıca bu albüm Myriam' ın ilk albümüdür Myriam bu albüm için Bendeniz' den 5 ve Candan Erçetin' den 1 parça seslendirmiştir Myriam bu albümle çok iyi bir çıkış yapmıştır ve Ana Wel Shoq parçasıda çok sevilmiştir Bunun sayesinde Myriam arap müzik dünyasında üst sıralarda kalmayı başarmıştır
  • Ana Wel Shog(Aşkımı Geri Getir)
  • Ahebak Heyl(Ne Şansım Var Ne Bahtım)
  • Enta El Hayat(Bir Yaşam Vardır)
  • Gh’ morny
  • Hal Gharam Mich Gharam(Bu Romantizm Romantizm Değil)
  • La Tasalny(Bana Sorma)
  • Shou Baddo Yssir(Ne Olacak?)
  • Ya Alem Belhal(Satmışım)

Nadini

Nadini (Arabic ;ناديني);
15 Eylül 2005 yılında çıktı Myriam' ın ikinci albümüdür Ayrıca 3 klibi bulunmaktadır Bunlar; Nadini, Haklak Rahtak ve Waheshni Eah' tir Haklak Rahtak klibini Paris' te çekmiştir
  • Nadini (Ara Beni)
  • Aanadiya (İnatçı)
  • Hasisni Beek (Seni Hissediyorum)
  • Haklek Rahtak
  • Leih Habibi (Neden Seviyorum?)
  • Maarafsh Had Bel Esmida (Bu İsmi Herkes Tarafından Bilmiyorum)
  • Haset B Aman (Ben Güvenli Hissettim)
  • Khalini Teer (Bana Ateş Etmek)
  • Zaalan Menni (Bana Kızgın Olduğunu Biliyorum)
  • Waheshni Eah (Seni Özledim)
Bet' oul Eih

Bet' oul Eih (Arabic ;بتقول أيه);
22 Nisan 2008 yılında çıktı Ayrıca bu albüm Myriam' ın 3 albümü olarakta bilinir Bu albümün şuanda 4 klibi bulunmaktadır Bunlar; Moukana Wein, Mouch Ananiya, Ayam El Shity ve Betrouh' tur Ayam El Shity klibini Paris' te çekmiştir Son klibi Betrouh' u ise Londra' da çekmiştir Myriam şuanda yeni klibi için kameralar karşına geçti Myriam bu gelecek klibi için dünyaca ünlü sanatçılardan dans dersleri almıştır Sıradaki klibin parçası "Eih Yalli Byehsal" dır Ve en sonunda çıktı
  • Mouch Ananiya (Ben Bencil Değilim)
  • Eih Yalli Byehsal (Ne Oluyor?)
  • Enta Bet2ol Eih (Ne Diyorsun Sen!?)
  • Betrouh (Seni Terkediyorum)
  • Ayam El Shity (Kış Günleri)
  • Ana Albi Leek (Kalbim Tam Size Göre)
  • Ala Khwana
  • Law Kont Radi (Eğer Kabul Edersem)
  • Moukano Wain (Burada Yaptığı Yer)
Min Oyouni

2011 Albüm henüz piyasaya çıkmamıştır Ama şimdiden 2 tane klibi vardır Bunlar; Min Oyouni ve Khalani'dir
  • Min Oyouni
  • Khalani (Bıraktı Beni)
  • Walaaou
  • Ya Sariah
  • Ah Youmah
  • Artah
  • Sid Al Koul
  • Atlah (Git Sevgilim Git)
  • Kather Al Khayal
  • Min Oyouni (Music Version)
  • Khalani (Music Version)
http://wwwdailymotioncom/video/xjsshni-eih_music

http://wwwdailymotioncom/video/xddsal-yyyy_music

http://wwwdailymotioncom/video/xaqq-rahtak_music

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com