Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atilla, taş

Atilla Taş

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atilla Taş

Atilla'nın kaleminden biyografisi

04021975 yılında Adana'ya bağlı Ceyhan ilçesinde dünyaya geldim İlk ve ortaokulu Ceyhan'da bitirdim Bu sırada okul müsamerelerinde düğünlerde şarkı söyleyip minik show'lara katılıyordum HYep sahneyle ilgili bir şeyler yapmayı düşünürdüm Liseyi İstanbul Davut Paşa Lisesi'nde okurken üçüncü sınıfta Mersine göç kararıyla hayatım yeni bir yön kazandı Buradan sonra eşim olacak İlkay Hanımla tanışıp ani bir kararla evlendim
Değişik işlerde çalışırken bir yandan da gazinolarda şarkı söylüyordum ciddi bir karar vermem gerekiyordu ya kaderime razı olup sıradan bir hayat sürecek yada her şeyi riske atıp İstanbul'un yolunu tutacaktım Hayallerim beni çağırıyordu, tam bu sırada hayatımın en önemli olaylarında biri oldu canım kızım Sezen doğmuştu Bunun üstüne de askerlik görevi geldi çattı şimdi ne hayal ne de başka bir şey, vatani görev çağırıyordu
Asi bir askerdim Bir kaç sürgün yaşadım;önce Manisa, sonra Menemen, Çorlu, Yüksekova, Hakkari ve dönüş
Değişmiş, budanmış, hevesli bir ruh haliyle istanbul, açlık sefalet, terk edilme, köprüden defalarca İstanbul a yenilip geri dönme ve sonunda Erol Köse ile tanıştığım gece, hiç umutsuz eline tutuşturduğum demonun hemen ardımdan merakla dinlenmesi ve arkamdan geri dön bakalım adın neydi senin?
Atilla Taş efendim
Gerisini biliyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com