![]() |
Arzu Şahin (Arzu Şahin Kimdir? - Arzu Şahin Hakkında) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arzu Şahin (Arzu Şahin Kimdir? - Arzu Şahin Hakkında)ARZU ŞAHIN KENDİNİ İŞTE BÖYLE ANLATIYOR ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, 1978 Erzincan doğumluyum ![]() ![]() Müzik hayatıma çocukluk yıllarımda başladım diyebilirim ![]() Bizim kültürümüzün ayrılmaz parçası bağlamaya küçüklükten beri ilgi duyardim ![]() hep yerimi alır, kendimce türkülerimi söylerdim ![]() Dört yıl özel bir dershanede bağlama ve şan dersleri aldıktan sonra sizlerin karşısına Ceylanım adlı albüm ile çıktım ![]() Gelen tepkilerin ve kaset satışlarının oldukca iyi olması bana cesaret ve çalışma hırsı verdi ![]() Ikinci albüme daha bir istekle hazırlandım ![]() benim için bir dönüm noktası oldu, çünki bu piyasada tutulmak için iyi bir çıkisin yanısıra o çıkışı devam ettirmek de bir o kadar önemlidir ![]() Buda özen gerektirir, emek gerektirir, sabirli calisma gerektirir ![]() Tabiiki özellikle vurgulamam gerekiyor ki bu albümde Kıvırcık Ali nin katkilari cok büyüktür ![]() tesekkürü borc biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isteği doğrultusunda oluştu ![]() çıkmasına rağmen gösterdiğiniz ilgiden gurur duyduk, zevk aldık ![]() sizlere ve çalışmalarımda benden yardımını esirgemeyen calisma arkadaslarim, Serkan Akcakoç, Mustafa Sorgun, Nehir Sudolmuş ve Erdoğan Artan ile Volkan abime ayrıca teşekkürler ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|