Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anastacia, kimdir

Anastacia Kimdir?

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anastacia Kimdir?

Tina Turner'in genç ve beyaz hali" diye tanımlanan Los Angeles'lı şarkıcı ilk albümüyle pırıl pırıl parlıyor!

I'm Outta Love ile dünyayı ayağa kaldırdı İlk single'yla Los Angeles'ten gelen genç yıldızı kimileri "Tina Turner'in genci ve beyazı" diye tanımlıyor Sesi öylesine güçlü ve soul ki Bu genç sarışının, seksapeli ile de geleceği parlak görünüyor

Von Newkirk

Adım Anastacia Newkirk ve 17 Eylül 1973 doğumluyum Babamın akrabaları İkinci Dünya Savaşı sırasında Von adını almışlar Babam hakkında çok fazla şey bilmiyorum Ben 3 yaşındayken evi terk etti Annem, hem annem hem de babam oldu Anastacia'ya gelince Annem üvey kardeşi Cendrillon'un göbek adını bana vermiş

Sanatçı aile

New York'ta doğdum Annem ve babam boşanıncaya kadar orada yaşadım 14 yaşında, Manhattan'a yerleştik Babam, doğu tarafında, otellerde ve gece klüplerinde şarkı söylüyordu Annem de aktrist Broadway'da müzikal komedilerde oynadı

Dans delisi

Büyük ablam ile New York'taki 1018 adlı gece klübünün müdavimiyiz Orada housemusic ve freestyle'i keşfettik Ondan öncesinde bu müziklerin ne olduğunu bilmezdim ama ritmler bana çok yakın geldi Şarkıları dans ederek yorumlarım Rahat, özgür

Kliplerin dansçısı

Ben bir zamanlar Clup MTV'nin ailesinden biriydim Pekçok başarılı klipte dans ettim Everbody Get Up, Twist And Shout Bir gün bir prodüktörün ilgisini çektim ve bana "Şarkıcı olmak ister misin?" diye sordu

Kendi gibi olmak

Yeteneklerimi geliştirmek için sürekli çalışıyorum Her defasında neyi nasıl yapmam konusunda kafa yoruyorum Yani yeni albümümü nasıl yapmalıyım diye Etrafımdakiler beni kısıtlıyor Ama ben yine bildiğimi okuyorum Ben, bugünün gençliğine hitap ediyorum ve onlar da benden hip hop yapmamı istiyor

Büyük fırsat

1998'de ilk kez bir ajansa kaydoldum MTV'nin The Cut yarışmasına katılmak için başvurdum 160 aday arasından, juri geriye 10 finalist bıraktı Benim şarkım Not That Kind kazandı Bu olay kariyerimde büyük fırsatlar yarattı

Michael Jackson telefonda

The Cut'un etkisi inanılmazdı Michael Jackson beni aradı! Oysa aylar boyunca ben onun peşindeydim 1999 Mart ayında, en sonunda Michael Jackson'un Plak şirketi Epic ile ilk ciddi kontratımı imzaladım

Black or white?

Sesimin black olduğunun söylenmesi beni biraz sinirlendiriyor Ve ayrıca bu beni oldukça şaşırtıyor Aslında en iyi şarkıcılar özellikle siyahlardır (Biraz dalkavukluk edeyim)

Yakışıklı sevgilim

Sevgilim Los Angeles'te yaşıyor Onun dışında kimse ile ilgilenmiyorum Bir zamanlar gönül maceraları yaşadım Çok kalp kırdım ve benim de kalbim kırıldı Ünlenince benimle ilgilenenler doğal olarak arttı Beni seksi ve sevimli buluyorlar

Geleceğe doğru

Bilinçli ve güvenle geleceğe bakıyorum Mesleğimde kendimi geliştirmem gerektiğini çok iyi biliyorum Şarkı söylemeyi sevmek veya geçmişteki başarılara sırtını yaslamakla olmuyor Öncelikle showbiz'i iyi tanımak gerekiyor Bu konuda fikir sahibi oldum diyebilirim Köpekbalıklarına dikkat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com