Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
him, valo, ville

Ville Valo (H.İ.M)

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ville Valo (H.İ.M)

Müzik GeçmişiDoğum22 Kasım 1976
Helsinki, FinlandiyaKökü FinlandiyaEnstrümanlarVokal, Bas, Gitar ve BateriAktif Yılları1986 – GünümüzAlbüm ŞirketleriWarner Brothers, Sire Records, Warner Music Group, Helsinki Music Company
Ville Hermanni Valo (22 Kasım 1976 Helsinki, Finlandiya) HIM (His Infernal Majesty) grubunun solistidir Bas, gitar ve bateri çalar
Valo, Finlandiyalı baba Kari ve Macar anne Anita'dan, Helsinki yakınlarındaki küçük bir kasaba olan Vallila da dünyaya geldi Kendisinden 8 yaş küçük kardeşi Thai Box ile uğraşan ve bas calan Jesse Valo (Iconcrash) vardır Doğumundan bir süre sonra gençliği boyunca yaşadığı Oulunkylä'ye taşındılar Küçük yaşlarda sahip oldugu köpeği Sami öldükten sonra astım oldu Çocukken müzik sever anne babasından etkilendi Ailesi Tapio Rautavaara ve Rauli Badding Somerjoki gibi popüler Finlandiyalı müzisyenlere yönlendirdiler Kuzeni onu daha ağır müziğe sahip olan Kiss, Black Sabbath ve Iron Maiden ile tanıştırdı Müziğe ilk adımı 3 yaşında bongo davulu ile başladı 9 Yaşına geldiğinde Helsinki'de bulunan Pop ve Jazz konservatuvarına katıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com