![]() |
Demet Sağıroğlu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet SağıroğluDEMET SAĞIROĞLU Albümleri: KINALI BEBEK(1994) ![]() ŞİKAYETİM VAR(1996) ![]() SIMSICAK(1998) ![]() PAPATYA FALLARI(2000) ![]() KORKUM YOK(2004) ![]() DEMET SAĞIROĞLU ; RESMİ WEB SİTESİ şarkılarını dinlemek istiyosanız; müzik player+ albümünden birini seçiyorsunuz ![]() ---KINALI BEBEK(1994)--- 01_KINALI BEBEK Kul oldum Yol oldum Gözden düştüm ah Pul oldum Avuttunuz yalanlarla Ninnilerle masallarla Şu vefasız insanların Günahları boynuna Elleri kolları kınalı bebek Yüreği doğuştan yaralı bebek Elleri kolları kınalı bebek Büyüdün ah artık uyan a bebek, uyan 02_YAĞIZIM Al, bu hayat bu aşk senin Bu akılsız baş senin, vur taşlara Ben vurulup sevdalandım O kara gözlere, kalem kaşlara Ocağım, evim, yağızım benim Kaderim değil bu kaza Korusun Allah'ım beni hiddetinden Şiddetinden, beterinden aman aman Ay ay ay ay ay ay Vay aman aman Ah, gidiyor geliyor üstelik Biliyor imkansızı, uslanmıyor Ben eridim azar azar O denerken hayatı, yaşlanmıyor 03_BİÇARE Ne ceza bu, ne reva bu Kor yara Ne hazin son, ne garip bir elveda Bu ihanet, kıyametim Ya bu hançer, felaketim Bu son, en son hatam En zor vedam Biçareyim derdimden harabeyim Gel gör ki Biçareyim aşkından harabeyim Gel gör ki 04__ARNAVUT KALDIRIMI Biten sevgilerin ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Giden aşklarımın ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Dün seni gördüm rüyamda Arnavut kaldırımlı boş sokakta Ah bir dili olsa da bir konuşsa Anlatırdı masumca seni bana Öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar Sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar Sevsem seni doyasıya yıpratırlar Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi Ey kader böyle mi olmalı solmalı sevgililer Giden aşklarımın ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Dün seni gördüm rüyamda 05_GÖNLÜNCE YAŞA Boşver her şeyi, unut dertleri Üç günlük dünya sür keyfini Aşklar da neymiş, zaten her şey bitmiş Sevgiyi sorsan durduğu yerde tükenmiş Haydi gamlara kederlere elveda Bir kere geldik şu dünyaya Kim anlar senin derdini bir sorsana Aman boşver gül geç bunlara Haydi gamlara kederlere elveda Bir kere geldik şu dünyaya Kim anlar senin derdini bir sorsana Ayır yirmi dört saatini, gönlünce yaşa 06_HAZAN MEVSİMİ Bu kadar mıydı yarım mıydı Sanki olduk şimdi kırk yıllık yabancı Değer miydi arzulanan Nasıl kıydın bize daha doymadan Bu kadar mıydı kolay mıydı Nasıl sindi içine söyle yalancı Benliğimdi yaralanan Nasıl pişmanım şimdi seni yaşamaktan Eller şahit yalan yeminlere Eller gördü elini elinde Eller duydu sen inkar etsende Gönlüm şimdi hazan mevsiminde 07_BU SAATTEN SONRA Sevdanın çiçeği gül kokar Yüreğim özünden aşk yapar Seninle nefes alan gönlüm Sen gittin gideli yas tutar Hatırı yok mu sen de yılların Bu kadar vefasız olamazsın Yıllarımı ben sana adadım Sırf sen mutlu ol diye Sırf sen mutlu ol diye Bu saatten sonra kim anlar beni Bu saatten sonra kim dinler beni Bakamam yüzüne hiç kimselerin Ellere dert anlatamam ki Bu saatten sonra kim anlar beni Bu saatten sonra kim dinler beni Bakamam yüzüne hiç kimselerin Bu saatten sonra dert yanamam ki 08_OYUN BOZAN Bağrı yanık sevdalara sor Ağzı yanmış dillere sor Gel beni yalnızlardan sor Gel beni aşıklardan sor Farklı farklı diyarlara sor Kalbi kırık insanlara sor Gel beni yalnızlardan sor Gel beni aşıklardan sor Düşünmezler sadece itham ederler Mahzun gönül neler çeker bilmezler Dünyamıza birdenbire girerler Savurup sevgileri yakıp giderler Yangın var gel de bir gör halimi Yangın var ateşte buldum kendimi Yangın var Hasretim duman duman Var mı senin gibi oyun bozan 09_YADİGAR Ah akşamlar aşıkların efkardan örtüsü Hasretlerin ömür törpüsü Ta ezelden dinmedi bitmedi Sevdaların garip öyküsü Görmeye dur yar yüzünü O an düşer gönül süngüsü Sevmeye gör sende olursun o O kapının dert süngüsü Göz göre göre ah bile bile Veriverdim be elimle Gidiverdi de adı kaldı yadigar 10_BENDEN VAZGEÇME Gün olur bir yabancı öperse gözlerimi Gün olur başka eller sevip okşarsa beni O zaman yara alır yüreğim parçalanır Mahşer bile yanında hiç kalır Benden vazgeçme benden vazgeçme Beni ellerin eline terketme Gün olur gönlüne ateşim düşerse Gün olur canım canın beni çekerse O zaman yara alır yüreğim parçalanır Mahşer bile yanında hiç kalır ---ŞİKAYETİM VAR(1996)--- 01_ŞİKAYETİM VAR Şikayetim var Çok üzdünüz beni beni beni of Gülmedi hiç yüzüm Güldürmedi kader Neden neden Şikayetim var Çok üzdünüz beni beni of Gülmedi hiç yüzüm Güldürmedi kader Neden neden neden neden bilmem Hayallerimi çalmışlar Almış kaçmış insafsızlar Gözyaşlarım çocukluktan miras bana İnanmışım aldanmışım Karanlıktan korkarmışım Bu korkular çok eskiden kalmış bana Karlar yağar baharda dallarıma Günüm gecem karıştı gözyaşıma Yeter yeter dünya düşman mı bana 02_SANA KALDI Kar yağıyor dışarda Kimsesiz sokaklara Dallarda bembeyaz Bir ayrılık bandosu Ve ben yalnızım odamda Aklım yok Terkedilmiş bir deli Kar yağıyor dışarda Kimsesiz sokaklara Dallarda bembeyaz Bir ayrılık bandosu Ve ben suskunum odamda Gönlüm yok Terkedilmiş bir deli Aklım yok düşünemem Gönlüm yok sevinemem Bir senim var(Benim kimim var) Son söz sana kaldı 03_AŞK PERİSİ Yaz aşktan da sıcak, gönüllerde tuzak, biliyorsun Yolladım oltayı sapladım sen de geliyorsun Bir de üstüne istemeden aşık oldum diyorsun Hadi gel sevgilim olanlar olsun bu gece Ben bir aşk perisi, tutmayın beni yaz gecesi Bilmem yok sebebi, yakıyor beni aşk ateşi Ben bir yaz delisi, öldürür beni her gecesi Gelmez yok gerisi, unutur seni bu yaz delisi Hiç yaz olmasa içindeki bu aşk yanar mı söyle Sarıyor heyecan yok olur mu bedendeki tövbe Değişir her yazın şarkısı her sene ayrı telde Tutamam kendimi olacak olsun bu gece 04_ALACAKARANLIK Bir alacakaranlığındayım zamanın Gece mi oluyor, gün mü doğuyor, haberim yok Bir adama tutulmuşum Heyecan mı arıyor(Sevgi mi istiyor), bir bilen yok Bir boşluk ortasındayım Gün tükenmiş dudaklarımda bir tuhaf Yamaçlara inen sis gibi Çevreme inivermiş deli düşünceler 05_İHANET ETTİN Uykusuz, yorgun günler Tükenmiş, bitmiş sözler Duygular beni çoktan terkedip gittiler Kurumuş eski bir aşk Hayattan kopmuş uzak Mahkumdur, böyle bekliyorsa kara toprak Yaptıklarından pişman olsan da Çektirdiklerin cezan yanında Her gün dua ettim, seni merak ettim Bir gün geri döner diyerek tükendim Eski hatıralar, derinden yaralar Acılar bir gün sana hesap sorar Tanrı'ya seni ben şikayet ettim Çünkü sen aşkıma ihanet ettin 06_NE ACI Neyim varsa aşktan yana Her şeyimi serdim yollarına Gücüm, gururum, gözyaşlarım İnsanlarla savaşlarım Yetemedi o hırçın ruhuna Ümit ettim, acı çektim Sabır taşlarını yaşlarla erittim İnan bitmez, ömrüm yetmez Beklemenin sonu gelmez Anla artık beni de tükettin Ne acı, ne acı Elime değmemiş sanki ellerin Boşuna bu sancı Ne acı, ne acı Dudaklarıma uzanmamış sanki dudağın Yalancı 07_ANLAT BANA Al sende kalsın bir yaz boyu paylaştığım uzun geceler Bence yalan farketmiyor, gereksiz artık son heceler Kal deyişler, son öpüşler Anlatma bana, yaşadım senden önce kaç veda Anlatma bana, seninle olmaz aşk asla bir daha Anlatma bana, yaşadım senden önce kaç veda Anlatma bana, böyle kalsın hiç bozma değer buna Ne bir eksik bir fazla, yeter bana Anlatma bana, seninle olmaz asla aşk bir daha 08_SÖYLEMEM Söylemem, vursan yüzüme söylemem Yaksan tenimi söylemem Kessen yine de söylemem Söyleyemem Söylemem, çeksen silahı söylemem Kırsan kapımı söylemem Sövsen yine de söylemem Söyleyemem Söylemem, tek bir laf daha söylemem sana Yaşattığın bu acı yeter bana Söylemem canım, söylemem bin defa daha Biracık düşün ve gözümden anla 09_ZAR ATTIK Dünya bir tiyatroysa Hayat tek perdelik oyunsa İnsan çaresiz oyuncuysa Aşk bir kumarsa Bir zar attık kadere, ben aşkı kazandım Sen sevgimi kaybettin bile bile Bir zar attık kadere, ben seni kazandım Sen herşeyi kaybettin güle güle Yok, ayrılık acısı bahane Gözyaşları içtim şerefine 10_TESLİM OL Bazı şeyler anlatılmaz Sus konuşma laf aramızda Ay doğmuştu, kimse yoktu Öpüştük şehrin ortasında Ah ondan sonra neler oldu söylemem ben Ah daha sonra neler olur ben bile bilemem Gel gir içime orda kal Kendini bana bırak Sus teslim ol, konuşma boşver Ve bundan sonrası kolay mı, değil mi, düşünme Bazı şeyler anlatılmaz Sus konuşma laf aramızda Bir tesadüf, bir temasla Kaybolduk şehrin ortasında ---SIMSICAK(1998)--- 01_YARIN OLMAZ Zaman acımasız, kalpler yapayalnız Günah sevap olmuş, sana düşmüş, bana yazmış Gördüm seni gördüm, sanki bin defa öldüm Sevdan harab olmuş, ah ne kadar zormuş Yarın olmaz, hayır hayır yarın olmaz Bıraktığın yerde aşk durmaz Hayal bile olsa, ah geç kalınmasa Yaşansa bir ömür o anda 02_ALLAH GÖRÜR Kışın ortasında bir gül açarmış Deli bir rüzgar kaderi yazarmış Kimbilir bu gönül böyle insafsız Bu kadar acımasız bir aşkı bulacakmış Ah elin ocağı yanar benim yüreğim Beni artık ne anam ne de dostum avutur Duası yok bu derdin duyanı olmaz Hasretini koydum ölüm gibi başucuma Zalim, Allah görür Bir hata uğruna harcanır mı ömür Ahlar bu ahlar, nereye gidersen Bil ki peşinden gelir, kalbine yürür 03_ARADA DEREDE Madem ki gidiyorsun, yolun açık olsun İyiliğini, mutluluğunu dilerim ben senin Hele bir git bakalım, durum bu ne yapalım Seni yormam yük olmam, efendi gibi acımı yaşarım Tek taraflı sevda benim ki Sana kızmak çare değil ki Buluşuruz bir zaman belki Kalp senin kalbin Ben eteğine acı düşen saftayım Aşk değil bu eni konu hastayım Kendimi bildim bileli yastayım Bitmedi harbim Arada derede belli belirsiz Gözün oynaşta seni gidi edepsiz Ellere hak bize haram, bari olaydı param Seni ben seçtim karam, kendim ettim(buldum) 04_SÖYLE Karar verdik senle, yapamadık yine Hep sürdürdük bunu senelerce Bence olmaz böyle, biz kimlerle, kimle Yapabilir miyiz sence başka biriyle Haydi söyle, söyle Buna değer mi, susmakla biter mi Sadece gözlerle anlatmak yeter mi Haydi konuş kaçmakla bitmez Yüzündeki anlamı başkası bilmez Hiç kimseler seni, inan artık herşeyim Benim kadar deli sevmez Haydi söyle, söyle Buna değer mi, susmakla biter mi Sadece gözlerle anlatmak yeter mi Haydi konuş kaçmakla bitmez Yüzümdeki anlamı başkası bilmez Hiç kimseler beni, inan artık herşeyim Senin kadar deli sevmez 05_DAYANAMAM Alamazlar seni benden Bilirler nasıl deliyim ben Ateşim sen olursan yanarım ben Herşey senle güzel, görüyorum Sensiz olmayacak, biliyorum Çile desen çekerim inan üzülmem Dert desen çekerim Araya yolları koyma Dayanamam güzelim 06_HAYDİ GÜLÜMSE Gönlüne kalbine binlerce dert dolsa Aradığında hiçbir arkadaş yoksa Bana gel gözlerin yaşlardan bıktıysa Haydi gülümse gülümse gülümse gülüm yeter ağlama Biraz umutla sükutla sabırla sar dünyayı bırakma Susturalım seni ağlatacak ne var ne yoksa herşeyi Ver elini gidelim ama önce yaşını siler misin Haydi gülümse gülümse gülümse canım geçmişe bakma Biraz umutla sükutla sabırla sar dünyayı bırakma Susturalım seni incitecek ne var ne yoksa herşeyi Ver elini gidelim ama geçmişe perde çeker misin 07_UKTE Bir düş gördüm Bilirsin düşler çabuk biter Sevdim, sevdin sen de beni Biliyorum ah adım gibi Affetme, affetme sen de Nasıl yapar aşk bunu bize Affetme, affetme sen de Yansın bizim gibi ateşlerde Bir yıldız kayar göğümde Bir yangın başlar göğsümde Herşey, herşey senin elinde Bu aşk ukte içimizde 08_YANMAYASIN Kaç bahar oldu yine peşimde İçin için ağlar gibi düşünde Gitmez bilirim o yine bekler Kapımda dolaşır gecenin üçünde Dinle ne olur ne işve bu ne de naz Yettin artık halden anla biraz Sakin ol mu desem, hayra yor mu desem Kurusa dünya sana mı kalırım Hiç acımam inan seni de yakarım Yanmayasın 09_UYANIR UYANMAZ GELEMEM Şeytan diyor adını bir daha sakın anma Sen olmayınca zaman geçmiyor sanma Yorgunum, inan usandım Acılarla yıkandım Görmeden hiçbir rüya Uykulardan uyandım Yorgunum, inan usandım Acılarla yıkandım Görmeden hiçbir rüya Uykulardan ![]() ![]() ![]() Uyanır uyanmaz gelemem Rüzgar ne tarafa bilemem Boş vaatler dinlemem ben 10_AYNI GECE Gece aynı gece, sahiller boş Ay karanlık, son çareymiş ayrılık Alışamadım, korkar oldum sevginden Suçlu gibi kaçıyorum herkesten Sen düşürdün beni bak bu hallere Al beni bıraktığın yerden Bir günah gibi saklı kalırsan Seni nasıl bulurum bilmiyorum Hasretin koparır seni benden Aşk sabır gibi bitmez, inanmıyorum 11_BİR VURGUN BU SEVDA Bir vurgun bu sevda Günsüz başlar gecem Uzanırken sana ah Tükendi bu beden Yüreğim bir sürgün Varmaz yolum sana Ölümsüz dünyana ah Ecel ol al beni Nefessiz zordayım zamansız bir mekanda Çıkmaz bir yoldayım, amansız isyanda Ecelim ol benim, koynunda sar beni Aşk ölüm yaz bana, sonsuza al beni ah ---PAPATYA FALLARI--- 01_SUS SÖLEME Seni anmak acı olsa bile, anılmaya değen tek sen varsın Beni unutmuş olsan bile, bırak kalbimi seni ansın Ağlasın ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm rüyalar gibi birden bittin Görmesem bile bir daha artık seni Ümitle beklerim dönmeni Duman ışığı saklayamaz, acılar sürekli olamaz Kör bir kuş bile ümitsiz yaşayamaz Bu sevgim benim cevapsız kalamaz 02_MİSAFİR Kurtulur muyum acıdan Seni sevmekten vazgeçsem Bu dökülen gözyaşlarım Kimbilir kimin ahı Çektiklerim reva mı Bir de senden vazgeçsem Bu da bana reva mı N'olur senden vazgeçsem Yıllar yılı misafirdim Kal diyemedin Sevgi borcun vardı bana Henüz ödemedin Çaresizce vurdum yola Dur diyemedin Senden çok şey mi istedim Gözlerimdeki yaşları Birgün silemedin Şöyle sevgilinmiş gibi Sarılıp öpemedin Seni sevmedim, sevmedim Hiç sevemedimv Demeyi ne çok isterdim Bak dün gece karar verdim 03_PAPATYA FALLARI Dün seni aradım Kalamış'ta Sokak sokak Ne kadar cadde varsa bizi tanıyan Sordum, yoktun Güneşin batışını seyrettim burundan İnanmazsan git Bekir Amca'ya sor O da seni sordu Yine papatya verdi elime Her zamanki gibi başladım Seviyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sapını da sayarsam Seviyor çıkıyor Nerdesin ah nerde Bunu kimse bilmiyor Bu ne biçim yalnızlık Bana çok zor geliyor Ah şu papatya falları Çaresiz yüreğim buna mı kaldı Ah şu papatya falları Başka bahara kaldı 04_SEN YOKSUN YA Geceler hep sensiz sürüklenir Göz kırparken hüzünlerim Ayrılıkta durmuş tüm saatler Unutulmak çok zor gelir Acılarımı giden bilmez ki Kalbim bilir, yüzüm bilir Yüzümdeki çizgiler bilir Gecem güne uyanırken Sen yoksun ya, ışık yok Sen yoksun ya, gücüm yok Sen kimlerin hasretinde Dayanacak dermanım yok 05_SAVRULDUM Savruldum, bir kuru yaprak gibi Ordan oraya savruldum, yanıldım Örselenmiş ilişkiler içerisinde unutuldum, darıldım Aşkına hürmet ettim, aşkımı kenarda unuttun Yoruldum, ne yapsam ne etsem de Kalbimde yine sükutsun, yaz geçti Gönlüm artık bu aşkın öksüzü Bir gizdi, geldi geçti şimdi bu aşk güzü İstemesen de dinlemesen de, sanadır bu şarkılar Ecelim gelse, soluğum bitse Sesim tükense, aşkım şarkımda yaşar 06_BORCUM YOK Geç kaldım belki de, gitmeliydim çoktan Ne bekledim bilmem, bu anlamsız sevdadan Bugün veda ederken sana, durdum baktım son defa Yorgun gözlerimle senin için bugün son defa, ağladım Biliyorum sürecek hayat, gecelerden artık korkum yok Gidiyorum vicdanım rahat, sana başka borcum yok Biliyorum bu defa bitti, anılardan artık korkum yok Gidiyorum arama beni, sana başka borcum yok 07_SUS SÖLEME Aşk beklemez gönül kapında Gelir vurur can evinden Kimi sever seni kimi oyalar Anlamaz ki halinden Ararsın bulamazsın, giden gider Sanma ki unutulur, acın biter Bu gönül senindir yar, hasret çeker Vazgeçmez seni bekler, seni ister Sus söyleme Seni benden kimler aldı gizlice Sor kalbime seni vermez yar etmez ki ellere 08_İKİ YÜZLÜM Git bir an önce, ardına bakma Doldu yüreğim hıçkırıklarla Bu gözyaşlarım sana değil Sen aldırma, en hazin günüm oldu bugün Kollarında, yalnız bırak beni Buna gücüm yeter Ne ilk ne de son bu, sancım elbet diner Aşk bu mu iki yüzlüm Her günüm dert, hüzün Bir daha mı, tövbeler Bu sana son sözüm 09_BEN ANNEME ÇEKMİŞİM Bir genceciktir taze Aşka düşkün daha ziyade Para puldan geçmişim Ben anneme çekmişim Yalnızlığı seçmişim Ben anneme çekmişim Bana diyorlar evlen Henüz gençken, güzelken Oraları geçmişim Ben anneme çekmişim 10_AFFETME KENDİNİ Sanma güne güneş doğmayacak bir daha Aşk kurtaracak bilirim beni bu defa Kayıtsız kaldım belki, yüreğimdeki sana Ben hayatın her yüzünü gördüm, korkmam asla Aşk eritti bak yaktı, karları kışları Unuttum bile artık senin adını Kalbinden çıkar beni, affetme hiç kendini 11_ZİYAN OLUR GECELERİM Hayallerimi alıp götürdü gözlerin Artık sevmeyi istemiyorum Artık gülmeyi beklemiyorum Ben bana yeterim, sensizliği de yenerim Beni kimse anlamaz, bu yarayı saramaz bilirim Ah bu gönül ferman dinlemiyor Ben onu çok sevdim, o bunu bilmiyor Bilirim çok gördüm hep aynı hikaye Ah o başka başka hayallerin peşinde İçi beni yakar, dışı da seni Ziyan olur gecelerim, bulamam seni 12_PAPATYA FALLARI(REMİX) Dün seni aradım Kalamış'ta Sokak sokak Ne kadar cadde varsa bizi tanıyan Sordum, yoktun Güneşin batışını seyrettim burundan İnanmazsan git Bekir Amca'ya sor O da seni sordu Yine papatya verdi elime Her zamanki gibi başladım Seviyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sapını da sayarsam Seviyor çıkıyor Nerdesin ah nerde Bunu kimse bilmiyor Bu ne biçim yalnızlık Bana çok zor geliyor Ah şu papatya falları Çaresiz yüreğim buna mı kaldı Ah şu papatya falları Başka bahara kaldı ---KORKUM YOK(2004)--- 01_KORKUM YOK Zamanı var sevgilim Kalpte vefanın aşkta hatanın zamanı var Çırpınmakla olmuyor Yazık, bu aşkta vedadan başka yol kalmıyor Korkum yok, korkum yok Zamanla alışır kalbim Korkum yok, korkum yok Hayatla savaşır kalbim Zamanı şu an sevgilim Böyle vedasız, son hatırasız gitmenin Gözyaşımı saklayan, başımı dik tutan Belki daha da az ağlatacak kalan zaman Korkum yok, korkum yok Zamanla alışır kalbim Korkum yok, korkum yok Hayatla savaşır kalbim Zamanı var sevgilim Çok sevmenin de nefretin de zamanı var Çırpınmakla olmuyor Kavuşmanın da ayrılmanın da zamanı var Korkum yok, korkum yok Zamanla alışır kalbim Korkum yok, korkum yok Hayatla savaşır kalbim Zamanla alışır kalbim… 02_TABU Anladım sen de yalnızsın Aldanmış, aldatılmış, yalnız kalmışsın Kapatmışsın kapıları, kalen düşmüş Yara almaktan yılmışsın İnan ki seni anlarım Senle oturur ağlarım Derdin hiç kimseye inanmamaksa Ben bu güveni sağlarım Gel korkmayalım Yıkılmazsa tabu olmaz biz yıkalım Cesareti şeytan almış götürmüşse Şeytanın bacağını biz kıralım 03_BYE -BYE SEVGİLİM Bir yaz daha sensiz geçti Ağlıyor sessiz dalgalar Hasretinle suya küstü Bekler seni sardunyalar Martılar sessiz bu yaz Geceye karışmış çığlıkları Gece kara bir yorgan Örtüyor tüm aşıkları Yalnızlıksa bir rüzgar Esişi bir başka alem Gece olmuş bir törpü Yüreğime yakın deprem Ne sen sor ![]() ![]() ![]() Ne de ben hep söyleyim İnsafın yok mu senin Ya da sakın konuşma ve artık ben söyleyim Masallar çocuklara, artık seni bekler miyim Bye bye segilim 04_BULUNUR MU Herkes dinler, dinler ama duyamaz ki Anlatırsın anlatsan da anlamaz ki Dertlerime artık bir ortak gerek Bu dünyada dertsiz bir kul bulunmaz mı Dua ettim bekleyerek, tanımadan özleyerek Aranızda bir tek yürek karşılıksız bulunmaz mı Bulunur mu kimbilir, bulur muyum kimbilir Bekliyorum sabır sabır, belki bir gün denk gelir Bulunur mu kimbilir, bulur muyum kimbilir Bekliyorum sabır sabır, biri belki el verir 05_HERŞEYİM Önce inanmazdım, sen inandırdın Yürekten bağladın, aşka inandım Yitip gitmeyecek, hep yanındayım Sensiz geçmeyecek hiç baharım yazım Girdik çıkılmaz ki tek yön yolumuz Bırak hiç düşünme ne olur sonumuz Nazara inanmam, bozar sevdamız Sensin tek bildiğim Kaderim aşkım Herşeyim herşeyim Birtanemsin benim Mazi bir yalanmış Sensin gerçeğim 06_MANDALİNA Mandalina kokar cilvesi Yok ki kendinden başka kimsesi Biraz buseliktir sesi Meşhurdur gülümsemesi Aşkını esirgemesi Ilık meltem gibidir nefesi Nasıl da karşı konulmaz teni Vardır hep bir mesafesi Çoktur gururunun sesi Bundandır küçümsemesi Onunla yaşanmaz ama onsuz da olmaz İhya eder, çok şımartır Hiç belli olmaz Bazen yüzünde alaycı mağrur ifade Çok dokunur ben almayayım Bana müsade |
![]() |
![]() |
|