|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düzağaç, feridun, hakkında, kimdir |
![]() |
Feridun Düzağaç (Feridun Düzağaç Kimdir? - Feridun Düzağaç Hakkında) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Feridun Düzağaç (Feridun Düzağaç Kimdir? - Feridun Düzağaç Hakkında)Biyografi 10 Ekim 1968'de Adanada doğdu ![]() İlk kez Mersin'de bir grubun solisti olarak şarkı söylemeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() 5 yıllık paylaşımının anısına kaydettikleri TINI demosu 1994 Kasımında Öğrenci İndirimi adıyla Ada Müzik ten yayınladı ![]() ![]() ![]() 1999 2 Kasım'da baba oldu, kızı Tuya Naz dünyaya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Feridun Düzağaç 2004 yılında 100 den fazla konser e de imza atıp yurdun dört tarafına konserlere gidip büyük bir başarıya imza attı ![]() ![]() ![]() ![]() Albüm >> Bir Devam Filmi 1- Ağlarsan Düşerim 2- Emekli Kerem 3- Sokaklarda Evcil 4- Yıldızlar 5- Ağlamıyorum 6- Gibi Gibi 7- Deli 8- Aşk Çok Uzak 9- Beni Unutma 10- Bir gün Ölürsem 11- Yürüdüm >> Orginal Alt Yazılı 1- F ![]() ![]() 2- Buralardan Gitme 3- Boş Ders Şarkısı 4- Cumartesi 5- Düşler Sokağı 6- Alev Alev 7- Nadas 8- Gamlı Uçak 9- Yalan 10- Tesadüfler 11- Mavi Tekme >> Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir 1- Aynı 2- Dipteyim Sondayım Depresyondayım 3- Yalnızlığım Sana Emanet 4- Uçak 5- İçimden Şehirler Geçiyor 6- Senin Şarkın 7- Yanında 8- Son Yaprağıydı Güzün 9- Biterken Her Şey 10- İyi Uykular 11- Dipteyim Ben >> Köprüden Önce Son Çıkış 1- Unut Beni 2- Gölge 3- Aşkın E-Hali 4- Hep Uzaklara 5- Oysa Ellerin 6- Yollar 7- Ela 8- Düşlerime Kal 9- Sor 10- Evimin Bir Odası 11- Çiğ >> Beni Rahatta Dinleyin 1- Hoptirinom 2- Nenni 3- Sevgili Öyküler 4- Lavinya 5- Paranoya 6- Beyaz 7- Adı Sevda 8- Hep Sarhoş 9- Ay 10- Buralar Soğuk 11- Kördüğüm 12- Beni Rahatta Dinleyin |
![]() |
![]() |
|