Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, hamiyet, kimdir

Hamiyet (Hamiyet Kimdir? - Hamiyet Hakkında)

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hamiyet (Hamiyet Kimdir? - Hamiyet Hakkında)

Hamiyet Sezgin 1976 yılında Balıkesir'de doğdu Ailesi Balıkesir'in Çayırhisar köyündenbabası emekli işçi, annesi ise emekli ilk okul öğretmeniHamiyet Sezgin ilk, orta ve lise eğitimini Balıkesir'de tamamladı 1993 yılında mezun oldu 1994 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nı kazandı Prestij Müzik ortaklarından ve sanatçı arkadaşı Mahsun Kırmızıgül'le tanışması o yıllara rastlıyor Yazları Denizli Belediye Konservatuarı'na devam etti Daha öncede Balıkesir'de bulunduğu yıllarda Balıkesir Halk Eğitim Merkezi Korosu'na devam eden Hamiyet uzun zaman Şef Sıtkı Sahil'den ders almıştı Hamiyet 1996 yılında konservatuar sınavlarına girdi ve kazandıŞu anda 3 sınıfta olan Hamiyet'in Prestij Müzik'le albüm için söz kestiği tarih 13 Haziran 1995 İlk albümü Prestij Müzik tarafından piyasaya çıkan Hamiyet emekli bir anne babanın iki çocuğundan biriHayat standartı hiçbir zaman normalin üzerine çıkamamışAncak o küçük yaşlardan bu yana müziğe olan tutkusunu hiçbir şeye değişmemişBoğa burcunun özelliklerine tıpatıp oturmuş kişiliğihırslı, inatçı, tuttuğunu koparan ve akıllı, Hamiyet bütün bu özellikleri taşıyor genlerinde …Ve bakın bizlere neler söylüyor " Çocukluğumda en büyük isteğim bu işin ilmini öğrenip, okulunu okuyup halkıma iyi şeyler sunabilmekti Bu isteğimi büyük ölçüde başardım Ancak önümde hayli uzun ve yorucu bir maraton var, bununda üstesinden gelerek layık olduğum yere varacağım"
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com