![]() |
Kubilay Çimen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kubilay ÇimenKubilay Çimen MESLEĞİN MUTFAĞINDA YÖNETİCİLİK KARİYER VE FİNANS İLİŞKİSİ Spor yöneticiliği, yapılan organizasyonun kimliğine, zamanına, katılımcı veya personel sayısına, kullanılan tesis ve malzeme miktarına, kısa ve uzun vadede belirlenen hedeflere bağlı olarak şekillenmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubilay Çimen 1967 doğumlu ![]() ![]() 1985 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü derece ile kazanmış ve 1989 yılında mezun olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1991–1992 yılında Asfa Eğitim kurumlarında beden eğitimi öğretmeni olarak çalışmış, bu dönemde 2 önemli spor organizasyonu planlamış ve sonuçlandırmıştır ![]() ![]() •Özel bir dershanenin halı saha turnuvası; Avrupa yakası ve Anadolu yakasında yapılan bu turnuvaya toplam 35 okul ( lise ) katılmıştır ![]() ![]() 1992 öğretmenliğe başlamış ve ilk yılında 6 branşta takım oluşturmuş ![]() ![]() 1992 Yılında “ Kitle Sporunun Teşviki Açısından Tesis Politikaları, Zonguldak İl Uygulaması “ konulu tezini vererek yüksek lisansını tamamlamıştır ![]() 1993- 1994 yılında askerlik görevini asteğmen olarak tamamlamış, bu görev sırasında M ![]() ![]() ![]() Doktora eğitimine başlamış ve 1994 yılı sonunda Dumlupınar Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim Görevlisi olarak göreve başlamıştır ![]() ![]() 1997 yılında “ Suda yapılan egzersizlerin rekreatif uygunluğu ve ülkemiz termal tesislerinin projelendirilmesi “konulu tezini vererek doktorasını tamamlamıştır ![]() 1997/1999 Ö ![]() ![]() ![]() ![]() •Basketbol Branşında İdareci olarak, Yıldız Kız İstanbul 1 ![]() ![]() ![]() Genç Kız İstanbul 1 ![]() Türkiye 1 ![]() Dünya 2 ![]() Genç Erkek İstanbul 1 ![]() Türkiye 3 ![]() ![]() ![]() Bu dönemde kız takımı idareciliği ile il dışı ve yurt dışı turnuvalarda önemli tecrübeler kazanmıştır ![]() ![]() Aktif spor yaşantısına geri dönerek doğa sporları ile uğraşmış, sonradan organizasyon tecrübesi kazanmak için 7 macera yarışına katılarak önemli başarılar elde etmiştir ![]() 1999/2005 yılları arasında Ö ![]() ![]() •“Okul Öncesi ve i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •“Okul öncesi ve İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •“Okul Öncesi ve İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •“Özel Okul Öğrencilerinin uygulamalı Derslerdeki eğilimleri ve Beklentilerinin Tespitine Yönelik Araştırma”İst ![]() ![]() •Beden Eğitimi Derslerinin Tam Öğrenme Modeline uygun olarak, tüm alanlar ile entegrasyonunun yapılması ve uygulaması ![]() Çalışmaları yapılmıştır ![]() 2006/2007 yılları arasında halen çalışmakta olduğu özel eğitim kurumunda , •İlköğretim ve orta öğretim öğrencilerinin sportif eğilimleri ![]() •Bu araştırma Muğla Üniversitesi Spor Bilimleri Kongresinde Bilimsel Araştırma olarak sunulmuştur ![]() •Vakıf Spor kulübüne ait olan Yüzme havuzu ve spor salonu kullanım ve çalışma programı yeniden planlanarak hizmete açılmıştır ![]() •Beykent Üniversitesi Eğitim Yönetimi Yüksek Lisans Programı Eğitmenliği ![]() Tez ve Proje Danışmanlıkları ![]() •Yaz ve Kış Spor Okulları Koordinatörlüğü, Seminerler, Spor şenlikleri teknik Koordinatörlüğü ![]() •Eğitimde Toplam Kalite Çalışmaları “ Araştırma- Geliştirme Komisyon Üyeliği” •Okul Öncesi ve ilköğretim çocuklarında “Oyunlarla Öğretim” Kitap çalışması ( basım aşamasında) 2006 yılında Süper Lig hakemlerinin Ankara ve Bursa’da özel bir proje ile eğitimlerinin yapılması önemli çalışmalar arasındadır ![]() ![]() Yine aynı dönemde birçok şirkete rekreaktif faaliyetler ve özel eğitim programları planlanmış ve uygulanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Araştırmalar: •Boks Branşı İstanbul İl Temsilciliği Düzeyinde “ Faaliyet Programının İncelenmesi ve İşleyişin değerlendirilmesi” İst ![]() •“İl Ceza Kurullarının Teşkili , Görevleri ve Problemlerine Yönelik Teklifler” ![]() ![]() ![]() •“Sportif Malzemelerin Standartları,nitelik ve Sınıflandırılması” ![]() ![]() ![]() •Spor Hukukunun Güncel Sorunları” İl Disiplin Kurullarının Teşkili, işleyiş ve Problemleri ![]() ![]() ![]() •“Sportif Malzemelerde Standardın Önemi”İst ![]() ![]() •“Yüzmenin Rekreaktif Uygunluğu” Kütahya ![]() •“Eğitim Psikolojisi Kitaplarında Hareket Gelişimi Konularının Araştırılması ![]() ![]() ![]() •“Yüzmenin İnsan Hayatındaki Yeri ve Önemi ![]() ![]() •“Beden Eğitimi Öğretmeninin Asli Görevleri” Kütahya 1995 ![]() •“İlk ve Orta öğretim Kurumlarında Beden Eğitimi Bölümüne Yeni Bir Kadronun Tahsisi Konulu Araştırma” Kütahya 1995 ![]() •“Okul Öncesi Dönemde Hareket Gelişimi, Zihinsel ve Sosyal Gelişimin İncelenmesi” İst ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kubilay Çimen |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Kubilay ÇimenKubilay Bey Beykent Üniversitesi' nde yüksek lisans tezi için danışmanlık yapmış ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|