![]() |
Esra Ceyhan-Boşanmayı Eşim İstedi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esra Ceyhan-Boşanmayı Eşim İstediEsra Ceyhan-Boşanmayı Eşim İstedi ![]() Sunucu Esra Ceyhan 17 yıllık eşi Barbaros Ceyhan’dan anlaşmalı olarak boşandı ![]() 7 aydır ayrı evlerde yaşadıkları öğrenilen çiftten Esra Ceyhan “Evliliğimi kurtarmak için çok mücadele ettim, olmadı ![]() ![]() Yıllardır sunuculuğunu yaptığı programda yüzlerce kadının sorunlarına çözüm arayan Esra Ceyhan aylardır uğraşmasına rağmen kendi evliliğini kurtaramadı ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben Barbaros’u hala çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Adliyede görevli memureler “Bir çok boşanma gördük ama sizin olayınız çok saygıdeğer bir şekilde oldu” dediler ![]() ![]() ![]() ![]() - Eşimle mal paylaşımı yapmadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kızım Ayşe’ye bu olaylar hiç yansımıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 2 aylık bir mevzu değil çok daha uzun bir zaman önce evleri ayırmıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Her zaman dostuz ikimiz de aynı yakadayız zaten bir şey olduğunda alo diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|