Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çelik, harun, ile, röportaj

Harun Çelik İle Röportaj

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Harun Çelik İle Röportaj

Harun ÇELİK, Barış Manço'nun unutulmaz şarkı'sı 'Dağlar dağlar' müziği ile hayatımıza girdiVideo klipleri,beste yazarlığı derken hayatımızda uzun süre duyguları ile tanınacak gibiÇelik'e Özel sorular sorduk ve özel hayatına dair tüm sırlarını öğrendikGelin hep beraber müzisyen harun çelik'i Yakından tanıyalım

Kendinizden söz eder misiniz? Kimdir Harun Çelik? ♦Ben Harun Çelik 5 Şubat 1992 de bir kış çocuğu olarak Kars ta Dünyaya geldim ilk – Orta – Lise eğitimini küçük yaşlarda yerleştiğimiz Antalya’da öğrenimimi devam ettirdim Çocukluğumu ve ilk gençliğini bu güzel mi güzel Antalya limanlarında ve kumsallarında,deniz ile iç içe geçirdim

Genç yaşta flütle başlayan müzik yaşamınız, Lise yıllarına doğru gitar çalarak devam etti? Sonrasını sizden dinleyelim

Harun Çelik: Ben müzik yaşantıma flütle başladım, müziği çok seviyordum, müzik dinlemeyi çok seviyordum Dinlediğim müziği de artık yapmak istedim, flütle başladım, sonra org çalmaya başladım Müziğe ilgim isteğim sonsuzdu artık gitar çalıp söylemeye başladım

Peki neden Rock?

Harun Çelik: Benim yaşam standardımı oluşturduğu için Yaşamımı oluşturdu aslında açıkçası Ben rock’çı olayım, rock yapayım diye başlamadım buna Bu benim yaşamımda geçtiğim süreç içerisinde oluşan bir şey, içimden gelen bir şey O yapıya sahibim Rock müzik yapan insanların yapısına sahibim, ya da o düşünceye sahip olan insanların yapısına sahibim Rock müziği içimden gelerek yapıyorum O müziğin ritmi çok hoşuma gidiyor, anlattığı şeyler hoşuma gidiyor Sonuçta hayata karşı bir bakış açım var ve bu bakış açısını en iyi gösteren müzik, rock müzik başka türlü müzik beni kaldırmıyor Hepsi hafif kalıyor, rock tansiyonumu gösteriyor Kalbim o şekilde atıyor

İdeolünüz Barış Manço mudur?

Harun ÇELİK:İdol olarak değil, örnek aldığım insanlardan biridir Ben Barış Manço'yu severek dinlerdim Barış Akarsu da öyle çocukluğum onun parçalarıyla geçti, Cem Karaca, Barış Manço, Barış Akarsu , Erkin Koray Bunlar işledi Ama yanı sıra işte ne bileyim ben çok yabancı müzik de dinlerim Quiet Riot Metallica

Özel Röportaj
http://wwwaylinaslimorg/indexphp?topic=4750

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com