Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, kate, winslet, winsletkimdir

Kate Winslet (Kate Winsletkimdir? - Kate Winslet Hakkında)

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kate Winslet (Kate Winsletkimdir? - Kate Winslet Hakkında)

Filmografi

Neverland (2003)
Life of David Gale, The (2002)
Thérèse Raquin (2001)
Iris (2001)
Enigma (2001)
Quills — 2000
Holy Smoke — 1999
Hideous Kinky — 1999
Titanic — 1997
Jude — 1996
Hamlet — 1996
A Kid in King Arthur's Court — 1995
Sense and Sensibility — 1995
Heavenly Creatures — 1994
Doğum: 5 Ekim 1975, İngiltere

Tam Adı: Kate Elizabeth Winslet

Aile : Winslet tamamen oyuncu bir aileden geliyor Babası Roger ve annesi Sally oyuncu Aynı şekilde kardeşleri Anna, Beth ve Joss da oyunculuk yapıyorlar

İlişki: 1998'den bu yana "Hideous Kinky" filminin setinde tanıştığı yönetmen asistanı Jim Threapleton ile evli Çift yakında bir çocuk bekliyorlar

Eğitim: Sahne Sanatları lisesi mezunu

Başlangıç: Oyunculuğa 11 yaşında bir televizyon reklamında Honey Monster adlı yaratıkla birlikte oynadığı rolle başladı

Çıkışı: "Sense and Sensibility"deki Oscar adaylığı tanınmasını sağlasa da "Titanic" ile dünya çapında şöhrete ulaştı

Ödüller: 95'te "Sense and Sensibility" ile (yardımcı), 97'de ise "Titanic" ile Oscar'a aday oldu 1998 itibariyle 2 kere Oscar'a aday olmayı başaran en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor

En Sevdiği Filmler: Grease, Silence of the Lambs, The Piano ve Reservoir Dogs

Biliyor musunuz?: Winslet'in çok büyük ayakları var ve 42 numara ayakkabı giyiyor

Bunu biliyor musunuz?: Gwyneth Paltrow'un "Shakespeare in Love"da Oscar kazandığı rol ile Jodie Foster'ın "Anna and The King"deki rolü önce Winslet'e teklif edilmişti

Söz: "Leonardo DiCaprio bana şöyle dedi: 'Bu şişman kız imajı her zaman seninle birlikte olacak Buna aldırma sen harikasın'''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com