Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yeliz, yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi Mankenlik ve foto modellik yaparken, komedyen Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programı sayesinde TV dünyasına adım attı

2000 tarihli TV dizisi Çarli İş Başında, oyuncunun rol aldığı ilk dizi oldu 2001 yılında izleyicilerle buluşan ve de başrollerini Mehmet Ali Erbil ile paylaştığı Aşkım Aşkım adlı dizi sayesinde popülaritesini arttırdı

Dizi oyunculuğunun yanı sıra sinemaya da adım atan Yeşilmen, Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de (2007) ve Dansöz (2001) adlı iki sinema filminde rol aldı ve Amerika orjinli The Simple Life adlı reality sovunun Türkiye’ye uyarlanmış versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı tv programında Tuğba Özay ile beraber rol aldı

2004 yılında, Tat Beni adlı ilk stüdyo albümünü piyasaya süren Yeşilmen, 2006 yılında Elemtere Fiş ve 2009 yılında Fıstık Çıkı Çıkı adlı albümlerle müzik dünyasındaki çalışmalarına devam etti

Güzel oyuncu, halen müzik çalışmalarına devam etmekte ve de Altın Kızlar adlı yerli dizide rol almaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com