![]() |
İşte Böyle Olmalı Aşk Haykırmalı Duyguları |
![]() |
![]() |
#1 |
Cloud
|
![]() İşte Böyle Olmalı Aşk Haykırmalı DuygularıKaçmaya çalıştığın bütün duygular kapında artık Bu defa zili çalmadan, Kapıyı açmanı beklemeden girdim içeri ![]() ![]() Ya hoş geldin diyeceksin Ya da çık git ![]() ![]() Kalan veya giden taraf olmak umrumda bile değil Bunu sen de biliyorsun Derdim ; Dermanımı bulmak… Susman ya da konuşman önemli değil Suskunluğunda sakladığın ifadeleri sezdiğimi biliyorsun Aklınla ördüğün duvarları aşacak gücüm olsaydı Şiirimin esaretine zorlamazdım seni ![]() ![]() Yüreğime söz geçirecek dermanın kalsaydı İçimde tutar “ acabalarında “ saklardım seni… Kimbilir hangi şarkı geçiyor şimdi yüreğinden? Hangi melodiyle anlatıyorsun içindekileri Belki de hiçbir zaman anlatamayacağın çelişkileri ![]() ![]() Anlatma zaten Unuttun mu Sen kağıtsın, ben kalem Sen susan tarafsın, ben duygularıyla cebelleşen Şimdi ya “kal “ diyeceksin bana Ya da “çık git ![]() ![]() Kalan veya giden taraf olmak umrumda bile değil Bunu sen de biliyorsun Derdim ; Dermanımı bulmak ![]() ![]() Sonun’a geldim görüyorsun Ve şimdi son cümlemi yazıyorum seni seviyorum
|