Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimdir, murat, ünalmış

Murat Ünalmış Kimdir?

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Murat Ünalmış Kimdir?

Çocukluğu Kayseri’de geçen Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 yılında Kayseri’de doğdu Ortaokul dönemi sonrasında İstanbul’a gelmiş Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü’nde basketbol oynamış Sonra Marmara Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nde okuyup, mezun olmuş

Üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almış Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almış

ATV’de yayınlanan “Şöhret” adlı dizide başrol “Mert” karakterini canlandıdı

2000′li yılların ortalarında Güneşi Gördüm ve Gecenin Kanatları filmleri ile dikkat çeken Murat Ünalmış, 2009 yılında yayınlanan Kasaba dizisinde Haydar karakterine hayat verdi 2010 yılında Fox Tv dizisi Yer Gök Aşk ile gizliden gizliye yıldızını parlatarak başarısının tesadüf olmadığını adeta kanıtladı Şu suralar bu dizide Yusuf karakterini canlandırmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com