Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, ihsan, karacan

Ali İhsan Karacan

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali İhsan Karacan

Ali İhsan Karacan ( 1951) Sermaye Piyasası Kurulu Eski Başkanı

1951 yılında Ceyhan’da doğdu AÜSiyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye Bölümünü, 1984 yılında ise İÜHukuk Fakültesi’ni bitirdi Çalışma yaşamına 1973 yılında Maliye Bakanlığı’nda başladı Doğuş Holding, Doğuş İnşaat, Garanti Bankası, AGF-Garanti Sigorta, Garanti Leasing, Filiz Makarna, Genota gibi grup şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu Ekim 1994’te Sermaye Piyasası Kurulu başkanlığı görevini üstlendi 1997 yılına kadar bu görevi sürdürdü 1998 yılından beri Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com