Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1980, ömer, özkan

Ömer Özkan (1980 - .... )

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ömer Özkan (1980 - .... )

1980 yılında Afyon?un Dazkırı ilçesinde dünyaya geldi İlkokulu Dazkırı?da ortaokul ve liseyi Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi?nde bitirdi 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu

Üniversiteden mezun olduktan sonra çok değişik sektörlerde ( plastik, enerji,otomotiv) Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemlerinin kurulması ve işletilmesinde rol aldı Organizasyonların süreç analizlerinde bulundu Proje yönetimi süreçlerinde, ürünlerin devreye alınmalarını yönetti

Etkin Yalın Üretim, EFQM modeli ve balanced scored card uygulamalarını takip etmekte, kurumlarda verimlilik arttırıcı örnekleri ve strateji geliştirme metotlarını analiz etmektedir

Hazırlamış olduğu ?Liderliğin Gizemi? adlı sunumunu misyonu gereği birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak sundu

?Öğrenen birey? gereklilikleri kapsamında yurt içi ve yurt dışında birçok eğitim ve sertifika programına katıldı İleri düzeyde kalite ve üretim metotları uygulamalarından oluşan ve CQDC ( Corporate Quality Development Center ) tarafından verilen eğitim programını başarı ile tamamladı

ELGİNKAN VAKFI'nın eğitimci havuzunda bulunmaktadır

Türkiye? nin en büyük şehir gazetesi OLAY?ın iş dünyası ve insan kaynakları eki İŞ?te OLAY? da haftalık makaleleri yayınlanmaktadır

IRCA ( International Registred Certification Auditor) kayıtlı ISO 9001:2000 başdenetçisi,

EOQ ( Europen Organization for Quality) onaylı kalite sistemleri yöneticisi,

EFQM ( Europen Foundation for Quality Management) modelinin referans alındığı, kalite ödülü sürecinde değerlendiricidir

Makine Mühendisleri Odası ve PERYON üyesidir

İyi derecede İngilizce bilmekte, PETKİM Petrokimya Holding AŞ de çalışmaktadır

Mayıs 2009 da ?İş Dünyasında Paradigma Değiştirenler? isimli kitabı yayınlanmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com