Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, budak, kimdir

Aydın Budak Kimdir?

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydın Budak Kimdir?

Adı Soyadı : Aydın BUDAK
Doğum Tarihi : 1 - 12 - 1987
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitim : Başkent Akademisi

İlk okulda okul tiyatrolarıyla oyunculuk hayatına başlayan Aydın, daha sonra bir süre ara vermeye karar verdi O dönemde profesyonel olarak futbol oynadıktan sonra, lise yıllarında tekrar okul tiyatrolarında yer alan Aydın bu yeteneğini daha ileriye taşımak istedi ve egitim almaya karar verdi Oyunculuk egitimini Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde aldıkdan sonra,spikerlik ve diksiyon egitimi aldı Daha sonra BKM'de Yılmaz Erdoğan'la birlikte tiyatro egitimi aldı ve özel tiyatro egitimlerinede baş vurdu Bir çok
reklamda, sinema filminde, dizide yer alan aydın bu günlerde yeni projeler üzerinde çalışıyor

Aydın ayrıca modellik yapmaktadır ve bir çok markanın defilelerinde ve ender,sarar gibi markaların katalog çekimlerinde yer almıştırmodellik hayatına Arkadaşlarının ve yakın çevresinin yüzünün ve fiziginin düzgün oldugunu söylemesiyle ve ısrarlarıyla modellik hayatınada adım atmasına sebep oldu şu sıralar özel modellik egitimi alan aydın best model turkey yarışmasına ve yurt dışı modelligine hazırlanıyor Aydın kendisi için oyunculugun ön planda oldugunu kendisini dahada geliştirip hakettigi yerlere ulaşacagını ve bunun için çalışmalarını,egitimlerini dahada hızlandıracagını,örnek aldıgı degerli hocalarının izinden gidecegini söyledi

Oynadığı Diziler :

Arka Sokaklar
Arka Sıradakiler
Adanalı
Deniz Yıldızı

Oynadığı Filmler :

Çılgın Dershane

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com