![]() |
Veysel Karani Önen ( 1965) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Veysel Karani Önen ( 1965)Veysel Karani Önen ( 1965) </B> 1965 yılında Bursa/M ![]() ![]() ![]() 1984-1989 yılları arasında gazetecilik yapan ÖNEN, bir süre ‘Türkiye Gazetesi Avrupa Baskıları Editörlüğü’ görevini yürüttü ![]() Gazetecilik sektöründeki son 2 yılını yönetici sıfatıyla tamamlayan ÖNEN, daha sonra yapımcı - yönetmen olarak çalışmaya başladı ![]() 1989’dan bu yana çeşitli kurum ve kuruluşlara tanıtım ve reklam filmi hazırlayan ÖNEN, 1993-1994 yıllarında TGRT’de Yayın İcra Heyeti Üyesi olarak yöneticilik yaptı ![]() Veysel Karani Önen bugün, 20 yıla yakın genel mesleki tecrübesi, 10 yıllık sinema birikimi ve VK film Yapım Ltd ![]() ![]() ![]() Veysel Karani ÖNEN’in yapımcı ya da yönetmen olarak hizmet verdiği firma ve markalardan bazıları: -Citroen Xantia (1994 /lansman çalışması/Fransa) -Citroen Hormonia (1996 /lansman çalışması/Türkiye) -Subaru Impreza (1994-1996 / lansman çalışmaları/Türkiye) -Kia Motors tüm ticari ve binek araçlarının reklam ve tanıtım filmleri -İhlas Holding bünyesinde bulunan birçok ürün ve marka nın reklam filmleri -İhlas Finans (1994-2000 yılları arasında tanıtım, reklam filmleri) -Türkiye Gazetesi (1989-2000 yılları arasında tanıtım ve reklam filmleri) -DYP 1999 Türkiye genel seçimleri için propaganda filmleri -İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro Açılışı tv reklamı -Spor AŞ tanıtım filmleri -Ofçay reklam kampanyası (tv ve radyo reklamları) |
![]() |
![]() |
|