Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1966, bedri, eryılmaz, mesut, prof

Prof. Dr. Mesut Bedri Eryılmaz (1966 - .... )

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Prof. Dr. Mesut Bedri Eryılmaz (1966 - .... )

25 MAYIS 1966, Fethiye doğumludur İlk ve orta öğrenimini Milas?ta, lise öğrenimini İzmir?de tamamlamıştır Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur Master ve doktorasını, 1989-1995 yılları arasında bulunduğu, İngiltere, Leicester Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yapmıştır

Master tezi, ?Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin İngiltere?deki Statüsü ve Gelecekteki Durum?, doktora tezi ise, ?Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi Işığında Türk Ve İngiliz Hukukunda ve Uygulamasında Yakalama Ve Gözaltına Alma? başlığını taşımaktadır

Uzmanlık alanı, Ceza Hukuku olan ERYILMAZ?ın ilgi alanları ise, polis ve insan hakları hukukudur

1995?den bu yana, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi ve Enstitüsünde, Ceza Genel Hukuku, Ceza Özel Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku, İnsan Hakları Hukuku, Hukuk Başlangıcı, Kolluk Hukuku ve Suçla Mücadele ve Kişi Hak ve Özgürlükleri derslerini vermiştir 2000-2007 yılları arasında Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, misafir öğretim üyesi olarak, Ceza Özel Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku dersleri de vermiştir

Halen, Polis Akademisinde, Güvenlik Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Güvenlik Bilimleri Enstitüsü müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır

Ceza Hukuku, Polis Hukuku ve İnsan Hakları Hukuku alanında çok sayıda yayınlanmış kitabı ve makalesi bulunmaktadır Ayrıca, bir çok ulusal ve uluslararası projede görev almıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com