Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atasever, kimdir, vildan

Vildan Atasever Kimdir?

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vildan Atasever Kimdir?

Adı Soyadı : Vildan ATASEVER
Doğum Tarihi : 26 - 07 - 1981
Doğum Yeri : Bursa
Eğitim : Lise

15 yaşında oyunculuğa başladı Oyunculuğun yanı sıra DJ ve VJ'lik yaptı Ancak ilk olarak dönemin popüler web sitesi chivicom'da ilk webcam kızı olarak tanındı

Kurtlar Vadisi adlı dizide oynadı Daha sonra Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği ve Alper Çağlar'ın yönettiği ancak henüz vizyona girme şansı bulamayan Plajda Kız Tavlama Kılavuzu isimli filmde oynadı

Kadın İsterse adlı TV dizisinde Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı 2005 yılında vizyona giren, Kutluğ Ataman'ın yönettiği, Perihan Mağden'in 'İki Genç Kız'ın Romanı' adlı romanından uyarlanan İki Genç Kız adlı filmde yine Hülya Avşar'ın kızını oynadı Bu ilk filmi ile Altın Portakal ödülü kazandı İlk filminde bu önemli ödülü alması oldukça tartışıldı

ÖDÜLLER

* 42 Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu2005:İki Genç Kız
* 18 Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu 2006:Kader

Oynadığı Diziler :

Samanyolu
Gece Sesleri
Bıçak Sırtı
Kadın İsterse
Kurtlar Vadisi

Oynadığı Filmler :

Kader
İki Genç Kız
Plajda Kız Tavlama Kılavuzu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com