Christian Manset ( 1941) 1941'de doğdu Paris'te l'Ecole Polytechnique, Institut d'Etudes Politiques'te öğrenim gördü1965'de Attaché de Direction unvanıyla Banque Paribas'da çalışmaya başladı 1990-1998 Banque de Paribas ve Compagnie Financière de Paribas'da Yönetim Kurulu üyeliği yaptı 1996'da Banque Paribas Yönetim Kurulu'nun başkan yardımcılığını yapmış, 1997-1998 yıllarında aynı görevini Paribas'ta sürdürmüştür1997-1998 Banque Paribas Belgique'in Yönetim Kurulu başkanlığını yapmıştır Halen, Compagnie Financière Ottomane'nın başkanlığı, Paribas Suisse'in başkan yardımcılığı ve Klépierre'in başkan yardımcılığı, Finaxa, Cobepa ve Erbe'nin (Frère Group) yöneticiliği görevlerini yürütmektedir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.