Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
galaxy, geliyor, nexus, nisanda, tablet

Galaxy Nexus Tablet Nisan'da Geliyor

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Galaxy Nexus Tablet Nisan'da Geliyor

Google?ın uzun süreden beklenen Android işletim sistemine sahip tablet bilgisayarı Nexus, Nisan ayında teknoloji dünyasına tanıtılacak

18 santim genişiliğindeki tablet bilgisayarların lideri olan Amazon Kindle Fire?ın özelliklerini benimseyen Nexus, Fire ile aynı fiyattan, 200 dolara satılacak 1280×800 çözünürlüğe sahip olacak Nexus, Android 40 (Dondurmalı Sandviç) işletim sistemi kullanacak Ekran çözünürlüğü 1024x600 olan Fire ise Android 23 (Gingerbread) işletim sistemiyle çalışıyor

Nexus, şu ana kadar beliren özellikleriyle Fire?dan üstün Ancak Amazon?un, tablet bilgisayar piyasasının ikinci sırasındaki Fire?ın yeni modelini birkaç ay içinde tanıtması bekleniyor

Fire?ın bir diğer rakibi Barnes&Nobles?ın ürettiği Nook Tablet Google?dan daha hızlı harekete geçen Barnes&Noble, yeni modelini bu hafta piyasaya tanıttığı Nook Tablet?in fiyatını 200 dolara indirdi

Analistler ise donanım dünyasında Google?ın çok daha avantajlı olacağını düşünüyor Android kullanan akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerinden uygulamalarını giderek yayan Google, Motorola?yı satın alarak donanım dünyasında da önemli bir oyuncu haline geldi

Google, Nexus serisi akıllı telefonları için Samsung ve HTC ile ortaklık kurdu Android Dondurmalı Sandviç işletim sistemiyle çalışacak telefonların, akıllı telefon piyasasında 2012?in en iddialı ürünlerinden biri olması bekleniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com