![]() |
Android Telefon Üzerinden Tek Tuşla Hack Yapılacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Android Telefon Üzerinden Tek Tuşla Hack YapılacakKonu Başlığı : Android telefon üzerinden tek tuşla hack yapılacak Kaynak Linki : Kod: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Tarihi: 12 ![]() ![]() Alıntı: Hacker konferansı DEF CON'da tanıtılan uygulamayı kullanmak için tuşlara basabilmeniz yeterli ![]() Hacker olmak için "Matrix'in Neo'su kadar" bilgisayar bilmeniz gerekmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçtiğimiz hafta Las Vegas'ta düzenlenen DEF CON hacker konferansında tanıtılan Android uygulaması sayesinde ise herhangi bir kodlama bilgisi bilmeden sistemlere girmenize imkan verecek ![]() ![]() "Android Network Tool Kit" ya da kısaca "Anti" uygulaması, çevresindeki korumasız kablosuz ağları tarıyor ve bu ağlarda potansiyel hedefler tespit ediyor ![]() ![]() ![]() Uygulamayı yazan "Zuk", üzerine basarak bu basit uygulamayı sadece "beyaz şapkalı" amaçlarla kullanılması için hazırladığını belirtiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Android Telefon Üzerinden Tek Tuşla Hack Yapılacak |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Android Telefon Üzerinden Tek Tuşla Hack Yapılacakşimdi (: bu dedikleri olay zaten Linux'un backtrack isimli sürümünde de birkaç programcık sayesinde yapılıyor tabi burda denilen kadar basit değil ![]() ![]() bu dediğin olayı bende gördüm ve telefonumda android işletim sistemi kullanıyorum ![]() ![]() ![]() Gel gelelim wpa şifrelemeyi geçtim tamam kırılabilir ama ben şimdiye kadar wep encodu kırabilen birini görmedim ![]() Diyelim ki modem şifresiz modeme bağlandın fakat verileri takip etme olayı dediğim gibi senin bilgisayarında firewall olmayacak antivirüs programı olmayacak ki böyle bir durumda sen zaten açık hedefsin (: Herşeyi geçtim zaten veri takibini modem üzerinden yapamazsın modem buna izin vermiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar ![]() |
![]() |
![]() |
|