![]() |
Edirne’De Ciğer Ve Tarih Keyfi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edirne’De Ciğer Ve Tarih KeyfiNasıl ki Barselonalılar Gaudi ile şehirlerini özdeşleştirip gururlanıyorlar ve turizmde bunu en öncelikli pazarlama unsuru olarak kullanıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelir gelmez eğer karnınız aç ise hemen Ciğerci Kazım'a gidip meşhur Edirne ciğerini yemelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortaya karışık bir salata söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek yer yemez önce hazmetmek için Saraçlar caddesinde kısa bir tur atıp ![]() ![]() ![]() Karaağaç'ta minik kahvelerde kahve içip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraf meraklıları için çok ideal bir şehir Edirne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerseniz ülkemizin Bulgaristan’a çıkış kapısı ve aynı zamanda Meksika sınır kapısından sonra dünyanın ikinci büyük gümrük kapısı olan Kapıkule’yi ![]() ![]() Kapalıçarşı'da ya da Arasta çarşısında gezip ![]() ![]() ![]() Keçecizade'ye muhakkak uğrayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğup büyüdüğüm yer olduğu için de ben daha duygusal yaklaşıyorum ![]() ![]() ![]() Mimari ve tarihi açıdan zenginliği ile gerçek bir Avrupa kenti Edirne ![]() ![]() Yukarıda saydıklarımı hızlı bir turla 1 güne de sığdırabilirsiniz ya da ben daha detaylı gezmek istiyorum derseniz bir gece konaklayıp 2 günde çok güzel bir gezi gerçekleştirebilirsiniz Edirne'ye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Efe Hotel: Temiz ![]() ![]() Balta otel: Büyük ve eski ![]() ![]() ![]() Altunhan Hotel: Şehrin tam göbeğinde ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|