![]() |
Hafta Sonu Kaçamağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hafta Sonu KaçamağıCebrail KELEŞHAFTA SONU KAÇAMAĞIBu bir kaçamak öyküsüdür ![]() Saat gece yarısını geçeli epey olmuşken, in cin çokta uykuya dalmıştı ![]() Cep telefonum çalmadı titreştiğinde anladım ki vakit tamamdı ![]() Sırtımda bir çuval iki elim dolu olmak üzere epey yükle ayaklarımın ucuna basarak yavaşça kapıyı açtım ![]() Oh dedim, kimseyi uyandırmadan dışarı çıkmayı başardım… Dediğim anda balkondaki nankör! Kedilerim başladılar yaygaraya ![]() Işıklar yanmadan hızla evden uzaklaşmam gerektiğini düşünüp hızlı hızlı indim aşağıdaki yola doğru ![]() Sitenin girişindeki kulübenin önünden geçip gideyim derken, bekçi beni görünce dışarı çıktı ![]() —Ooo şefim iyi geceler daha doğrusu iyi sabahlar, bu sefer yolculuk nereye ![]() Ben cevap vermeye çalışırken kapının önünde park halindeki siyah kocaman bir araçtan inen üç kişi göz açıp kapayıncaya kadar kısa bir sürede elimdeki eşyaları alıp bagaja yerleştirdiler ![]() İriyarı olanı şoför mahalline binerken yan kapıyı açtı —Hadi şef geç kaldık ![]() ![]() Araç şehir dışına doğru hızla yol alırken, içindekiler bir müddet sessizce, konuşmadan beklediler ![]() ![]() —Hadi hayırlı yolculuklar arkadaşlar yolumuz uzun, umarım her şey istediğimiz gibi olur ![]() ![]() … Evet, hafta sonu kaçamağım bir balık tutma-tutamama üzerine yapılmış bir yolculuktu ![]() Gece 3 civarında kimseyi rahatsız etmemek için sessizce çıktığım evimden balık tutmak için gittiğim mesafe tam tamına 200 gidiş 200 geliş olmak üzere 400km’cikti ![]() Taşköprü ve Hanönü’yü geçtikten sonra Boyabat’ta mola verdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabaha karşı Vezirköprü yakınlarında Altınkaya barajı kıyısında Sülün çiftliği mevkiine gelmiştik ![]() Hemen oltaları çıkarıp suya salladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava sisli, baraj kenarı soğuk, karnımız açtı ![]() ![]() ![]() Kesimciler vardı yol kenarında, istif edilmiş odun sterleri de görmüştük, onları mı aldınız diye sorduk arkadaşlara ![]() ![]() ![]() Ama ne mümkün Çam değil çeşme mübarek hatta sebil sanırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşteki közleri görünce bir dibek kahvesi ne iyi giderdi dedim ![]() Ne demek hemen dediler ![]() ![]() ![]() Ben beğendim ![]() Balık tuttunuz mu diye soran olursa ![]() Bahar gelmiş ![]() ![]() ![]() Şimdi bunca güzelliği bırakıp ta birkaç balığı öldürmek hiç bana göre değil ![]() (kısaca tutamadık) Ben de eski resimlere bakarak nostalji yaptım ![]() KP ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|