![]() |
Dersten Atılırken... |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Dersten Atılırken...- evladım, o dudağının altındaki şey nedir öyle? - sakaaal ![]() ![]() - berbere gidiyosun ![]() - hocam zengin ettiniz elin adamını ![]() - kaçtı numaran ? - çık dışarı! - hocam? - çık dışarı dedim ![]() - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam ![]() ![]() - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() -çık dışarı -hocam bak bu iki oldu (elindeki tespihi sallarken bir gözüyle hocaya dik dik bakıp, uzun adımlarla dışarı çıkar) -yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek hoca : huseyin yeter artik, cik disari ! ben : hocam olmaz, cikmam ! hoca : cik disari dedim neden cikmiosun ? ben : hocam beni dersten atacaksaniz benimle beraber 3 kisi daha atmaniz lazim ![]() ![]() hoca : o nedenmiş ? ben : tek başina okey oynanmio hocam öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et ![]() ![]() öğrenci : aaa ![]() ![]() ![]() ![]() hoca : defooool ![]() ![]() hoca: oğlum! çık dışarı! öğrenci 1: yok yazcak mısınız hocam? hoca: yazıcam tabii, sallanma hadi ![]() ![]() ![]() öğrenci 1: niye bi tek ben? tek başına mı konuşuyodum ben yani? deli miyim ben? hoca: lan fırlatacam şimdi anahtarlığı kafana, çıksana lan! öğrenci: basket topu kimdeydi lan, atsanıza, teneffüste de fazla sallanmayın potaya gelin ![]() hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647, hehe ![]() ![]() ![]() öğrenci 5: 16! kikir kikir ![]() ![]() ![]() hoca: Allah belanızı versin hepinizin! -eeeh çık dışarı çabuk -hocaam ayıp oluyor ama -uzatma çık dedim -çıkıyorum ama sen atmıyorsun ben terkediyorum -eşşegerif zil calar o anda hoca:mudurun yanına gidiyorum ggg:hocam valla gerek yok,kızmadım size,cıksanız yeter! alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
doctor88
|
![]() Walla SÜpersİn Burcu NeymİŞ O GÜnler Yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|