![]() |
Türk Gençliği'nin Atatürk'e Cevabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Gençliği'nin Atatürk'e CevabıEy Büyük Ata, Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Türk'ün büyük Ata'sı ! İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz ![]() Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz ![]() ![]() Türk Gençliği |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Gençliği'nin Atatürk'e CevabıBurda bahsi gecen Turk gencligi acaba nerede nerelerde ??? benim gozlemledigim genclik inter cafelerde bi ellerinde sigara kulaklarinda kupe nargile bagimlisi yarim yamalak turkceleriyle ne dedikleri anlasilmayan yabanci marka ayakkabi yada kemerin yada cantanin pesinde kosan levisin nike in en buyuk takipcisi olan sokak baslarini mesken edinen kiz tavlamayi buyuk maharet sanan erkekleri bastan cikartmayi buyuk bi is sayan yan ceplerinde on tane yedek sevgili bulunduran daha orta okulda makyajlari boylarini asan iki kelimesinden biri ya ay may olan ![]() ![]() ![]() turk tarihini osmanli tarihini okullarda ezberletilenlerin disinda bir kelimesini dahi bilmeyen universite sinavinda dershaneye gitmeden baraji dahi asamayan genclik ![]() ![]() ![]() ben etrafima bakinca bunlari goruyorum istisnalar beri gelsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Gençliği'nin Atatürk'e CevabıAlıntı: huzun´isimli üyeden Alıntı Burda bahsi gecen Turk gencligi acaba nerede nerelerde ??? benim gozlemledigim genclik inter cafelerde bi ellerinde sigara kulaklarinda kupe nargile bagimlisi yarim yamalak turkceleriyle ne dedikleri anlasilmayan yabanci marka ayakkabi yada kemerin yada cantanin pesinde kosan levisin nike in en buyuk takipcisi olan sokak baslarini mesken edinen kiz tavlamayi buyuk maharet sanan erkekleri bastan cikartmayi buyuk bi is sayan yan ceplerinde on tane yedek sevgili bulunduran daha orta okulda makyajlari boylarini asan iki kelimesinden biri ya ay may olan ![]() ![]() ![]() turk tarihini osmanli tarihini okullarda ezberletilenlerin disinda bir kelimesini dahi bilmeyen universite sinavinda dershaneye gitmeden baraji dahi asamayan genclik ![]() ![]() ![]() ben etrafima bakinca bunlari goruyorum istisnalar beri gelsin ![]() ![]() ![]() fazla ağır olmuş gibi bu sözler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|