![]() |
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı |
![]() |
![]() |
#1 |
*JuLieT*
|
![]() Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı![]() Orjinal Adı: Ice Age 3: Dawn Of The Dinasaurs Yönetmen: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier Seslendirenler: Simon Pegg, Seann William Scott, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah Türkçe Seslendirme: Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer, Ayça Bingöl, Altan Erkekli, Yekta Kopan Müzik: John Powell Sanat Yönetmeni: Mike Knapp Tür: Animasyon / Aksiyon / Komedi / Romantik Süre: 94 dk ![]() Yapım: 2009, ABD Dağıtım: Tiglon Film Gösterim tarihi: 1 Temmuz 2009 Editörün Notu: Heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli yeni bir macera ![]() Konu: Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun, (ve bu sefer belki aşkın da) peşindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mükemmel bir Animasyon duuu Sid harikalar yarattı yineee kesinlikle tavsiye ediyorummm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : Buz Devri 3: Dinozorların Şafağıeline saglık türkiyede nete online ilk ben verdım bu fılmı süperdi
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Buz Devri 3: Dinozorların Şafağınası yaaa abi bu yaz geçsin sen beni çırağın yaparmısın teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1die
|
![]() Cevap : Buz Devri 3: Dinozorların Şafağıayıpsın yaparım tabıkı nete düşen fılmleri türkiyede ılk ben ındırırım sana da ögretebılırrım yada nerden ındırcenı söyleyebılırım mesela melezprens harry pother bende var daha sınemalara gelmedı :) anladın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Buz Devri 3: Dinozorların Şafağıohaaaa süpeeeeer abi ben bu yazı bekleyemeyecem geliba :D:D ama bir ay yokum idare edersin :D:D hatta tatili yarıda bile keserim bu gidişle :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Cloud
|
![]() Cevap : Buz Devri 3: Dinozorların ŞafağıAlıntı:
![]() ![]() ![]() paylaşım içim teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*JuLieT*
|
![]() Cevap : Buz Devri 3: Dinozorların Şafağırica ederim arkadaşlar :) |
![]() |
![]() |
|