Alkolden Ölümler Yüzde 40 Arttı |
07-09-2009 | #1 |
Cloud
|
Alkolden Ölümler Yüzde 40 Arttıİngiltere ve Galler'de 1999 yılında alkol kullanımından kaynaklanan hastalıklardan 5287 kişinin hayatını kaybettiği, bu sayının 2008 yılında 7341'e yükseldiği belirtildi Uzmanlar, istatistiklerde alkol kullanımıyla doğrudan bağlantı kurulabilen siroz gibi hastalıkların dikkate alındığını, alkol kullanımıyla ilgili olan, ancak bu bağlantının doğrudan kanıtlanamadığı hastalıklara ait verilerin hesaplamaya dahil edilmediğini belirterek, bunun da alkolün kötü etkilerinin çok daha büyük olduğuna işaret ettiğini kaydetti Sağlık Bakanlığı sözcüsü de araştırma sonuçlarını değerlendirirken, alkol kullanımının toplumun karşı karşıya bulunduğu en büyük tehlikelerden biri olduğunu vurguladı
07-09-2009 | #2 |
1die
|
Cevap : Alkolden Ölümler Yüzde 40 Arttısagolasın kardeşim hele erkekler için çok önemlı bılgı bence ben bıraktım 5 sene oldu herkes bıraksın derım siroz dan ölen ınsanlar blıyorum Allah ım öle bi son nasip eylemesin kimseye inşallah
07-10-2009 | #3 | |
Cloud
|
Cevap : Alkolden Ölümler Yüzde 40 ArttıAlıntı:
Rica ettim abi |
|
Cevap : Alkolden Ölümler Yüzde 40 Arttı |
07-10-2009 | #4 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Alkolden Ölümler Yüzde 40 Arttıiçmeseydiler