|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
içiyle, insanın, konuşmasıymış, meğer, susmak |
![]() |
Meğer Susmak İnsanın İçiyle Konuşmasıymış |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Meğer Susmak İnsanın İçiyle Konuşmasıymış![]() Meğer ''susmak'' insanın içiyle konuşmasıymış ![]() ![]() biliyor musun; umarsız bir yıkımdı gidişin ![]() ![]() oysa bilmeliydin; bütün bir hayatı ürpererek yaşama cesaretiydi aşk ![]() ![]() sen bir tepeden masal gibi geldiğinde gözlerime, ben kendi masalımı terk edip, gözlerine benzeyen bir deniz seçmiştim kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen seni affedebiliyor muydun, beni ağladığında? Meğer ''susmak'' insanın içiyle konuşmasıymış ![]() ![]() biliyor musun; umarsız bir yıkımdı gidişin ![]() ![]() oysa bilmeliydin; bütün bir hayatı ürpererek yaşama cesaretiydi aşk ![]() ![]() sen bir tepeden masal gibi geldiğinde gözlerime, ben kendi masalımı terk edip, gözlerine benzeyen bir deniz seçmiştim kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen seni affedebiliyor muydun, beni ağladığında? bir romanı bitirmiş gibiydi sustuğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neden geçmişin muhasebesini yapmaya başlamıştık bilmiyorum ![]() ![]() bana bir kere susma hakkı verseydin, sana neler söylemeyecektim! oysa sen hep payına susmaları aldın, bana ise hep sessizliğin ezeceği vakitlerle savaşmalar kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen en çok bana sustun; ben en çok sana konuştum ![]() ![]() ![]() ![]() meğer susmak, insanın içiyle konuşmasıymış ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Meğer Susmak İnsanın İçiyle Konuşmasıymış |
![]() |
![]() |
#2 |
Forest
|
![]() Cevap : Meğer Susmak İnsanın İçiyle KonuşmasıymışGüzel yazı için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Meğer Susmak İnsanın İçiyle Konuşmasıymış |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Meğer Susmak İnsanın İçiyle KonuşmasıymışRica derm yorumunuzdan dolayıda ben teşekkür ederim
![]() |
![]() |
![]() |
|