![]() |
Dilenci dialogları |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Dilenci dialoglarısu garibana bir sadaka be guzel ablam ![]() -guzel ablam mi? -guzelsin tabi be abla ![]() -kim bilir daha once kaç kadina soylemissindir bunu ![]() -soyledim tabi be abla isim bu benim ![]() -siz erkekler hepiniz aynisiniz ![]() -vercen mi para abla? -tabiii ki hayir ![]() -bi si ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -- bi ekmek parasi ![]() ![]() ![]() - sus lan yalan yanlis konusma ![]() - ne nasi yani? - dun aksam show tv'de gordum holdingi varmis lan hepinizin! -allah rizasi için + ben satanistim - satan senden razi olsun + töbe töbe ![]() - abi yüz bin versene - what? - abi yüz bin ya ![]() - i can't understand you - dolar dolar? - what the f**k are you talkin about; i know that you are a f**kin beggar you asshole but take my bas! (önemli bir sey söylüyormusçasina) - ??? yes yes ![]() ![]() ![]() - get the f**k out of here ![]() - ibo ibo! turistle konustum lan ![]() -yer cebeci, otuzlu yaslarda bir deli, çok sevimli bir ifadeyle zor anlasilir bir sekilde hizla: - abi, abi allah rizasi için 100 bin lira ver, 100 bin abi 100 ![]() ![]() ![]() - al 250 bin var ![]() - 100 bin abi, 100 bin ![]() ![]() ![]() - yok 100 bin, sen bunu al ![]() -ulan bi 100 bin vermedin ha ne kadar cimrisin - kardes annem çok rahatsiz bir ekmek parasi ilaç alamad ![]() ![]() + daha yaratici olabilirsin ![]() ![]() - babam çok aptal çalisamiyor kardes ![]() ![]() + hmm baska - halamin kizi çok bagsur, görsen korkarsin bi ekmek parasi + senin yok mu bir derdin? - ya kiz terketti sorma kafam bozuk ![]() ![]() ![]() ![]() + hmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ebeni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -- evladim, allah rizasi için bir ekmek parasi ![]() ![]() - al teyze al - bu ne? - iki yüz bin, ekmek parasi ![]() ![]() - yahu evladim bu bana yetmez, 1 milyon ver bari ![]() ![]() - eh istersen 5 milyon veriym üstüne bi de light kazandibi yersin - sen ver ben diet cola alirim üstüyle
|